‘ÇOK İYİ KADROYA SAHİBİZ’ – Kent 77 TvKent 77 Tv
310
30 Kasım 2020 - 10:32
‘ÇOK İYİ KADROYA SAHİBİZ’

Semt77 Yalovaspor Başantrenörü Yolcu:

 

..”Bir transfer daha yapmayı düşünüyoruz.”

 

Ligin 7. haftasında sahasında Manisa Büyükşehir Belediyespor’u 81-62’lik farklı skorla geçerek moral kazanan Semt77 Yalovaspor’da başantrenör Murat Yolcu, karşılaşma sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Başarılı çalıştırıcı, çok iyi kadroya sahip olduklarını ancak vakalardan dolayı rotasyonu göz önünde tutarak bir transfer daha yapmayı düşündüklerini söyledi.

 

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nin 7. haftasında Semt77 Yalovaspor Basketbol, evinde Manisa Büyükşehir Belediyespor ile kozlarını paylaştı. Parkeden 19 sayı farkla 81-62 galip ayrılan Yeşil-Kırmızılı takımımız, bu sezonki üçüncü galibiyetini aldı.

 

‘Çok iyi kadroya sahibiz’..

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Semt77 Yalovaspor Basketbol Başantrenörü Murat Yolcu, “Çok iyi kadroya sahibiz. İyi bir takımız. Bir gard hatası bizi nerelere getirdi. Biz her ne olursa olsun buradan çıkıyoruz. Evimizdeki avantajımızı koruyoruz, ama deplasmanda da yenmemiz lazım. Yeneceğiz de bunda da şüphemiz yok. Takımın en önemli oyuncularından ikisi, Kovid-19 testi pozitif olduğu için aramızda yok. Biz rakiplerimizi de bu virüsü de yeneceğiz. Belirlediğimiz hedefe ulaşacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

 

‘Bir transfer daha yapmayı düşünüyoruz’..

Son dönemlerde artan KOVİD-19 vakalarının takımlarını da olumsuz etkilediğine dikkat çeken Murat Yolcu, bu kapsamda kadro düzenini bozmadan rotasyon için transfer düşündüklerini dile getirdi. Yolcu, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Takıma bir transfer daha yapmayı düşünüyoruz. Takımdan oyuncu göndermek yerine üstüne eklemenin daha faydalı olacağını düşünüyorum. Çünkü Kovid-19 çok üst seviyede çıkacak. İlk olarak Emircan’da çıktı. Sonra Kerem ve Melih’in de testleri pozitif çıktı. Şimdi Onur’da, Şahin ve Akın’da bekliyorum. Çünkü bizim maçları iptal etmeyecekler, o belli oldu. Bunları kaybederken de bizim kazanarak gitmemiz lazım ki; hala da bir şey yok 5 hafta sonra daha farklı konuşacağız.”

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz