ÇİĞLİ’YE ÖDÜL GİBİ CEZA! – Kent 77 TvKent 77 Tv
740
12 Şubat 2020 - 8:20
ÇİĞLİ’YE ÖDÜL GİBİ CEZA!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Çiğli Belediyespor ile Kadıköyspor arasında oynanan ve 0-0 biten maç sonrasında yaşanan saha olaylarıyla ilgili kararını açıkladı. Buna göre; Çiğli’ye herhangi bir saha kapatma cezası verilmemesi tepkilere neden oldu.

 

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta Çiğli Belediyespor ile Kadıköyspor arasındaki 16. hafta müsabakasında, karşılaşma sonrası çıkan olayların cezaları belli oldu. Amatör Futbol Disiplin Kurulu’nun 10.02.2020 tarih ve 45 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar kamuoyunun tepkisine neden oldu.

 

Çiğli’ye ödül gibi ceza..

Çiğli Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda oynanan maç 0-0 eşitlikle sona ermiş, müsabaka sonrasında ise temsilcimiz Kadıköysporlu yönetici, teknik heyet ve futbolcular adeta dayak yemişti. Hakem ve gözlemci raporlarının ardından AFDK cezaları açıklarken şok etkisi yarattı.

Çiğli Belediyespor’a yaşanan olaylar sonrasında takım halinde sportmenliğe aykırı harekette bulunulması nedeni ile 950 TL para cezası verdi. Darp edilmesine karşın Kadıköyspor’a ise bir hayli komik bir ceza tutumu gösterdi. Kırmızı-Siyahlı ekibimiz AFDK tarafından bin 100 TL para cezasına çarptırıldı. Olayların çıkmasında büyük rol oynayan Çiğli Belediyespor yöneticisi Kubilay Kesgin ise rakip takım oyuncusuna saldırıda bulunmaktan ve olayların başlamasına neden olmaktan takdiren teşdiden 100 gün hak mahrumiyeti ve 3 bin TL para cezası verildi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz