ÇİĞLİ ŞİMDİLİK LİDER! – Kent 77 TvKent 77 Tv
1.033
03 Aralık 2019 - 12:27
ÇİĞLİ ŞİMDİLİK LİDER!

Yalovaspor ve Kadıköyspor’un da yer aldığı Bölgesel Amatör Ligi’nde 11. hafta maçları tamamlandı. Yalovaspor, evinde Bağcılarspor ile berabere kalırken; Kadıköy ise Sultangazispor deplasmanından farklı mağlubiyetle döndü.

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta 11. hafta heyecanı yaşandı. Birbirinden güzle ve çekişmeli geçen maçlar sonunda ligin zirvesi değişmedi. Zirvedeki büyük yarışın yanısıra; kümede tutunma savaşında da ateş hattı alev alev yanıyor.

 

Lider, Atlas’a takıldı..

Grubumuzda şampiyonluk adaylarından Çiğli Belediyespor, İstanbul deplasmanında Atlasspor ile karşılaştı. 90+2’de öne geçen Çiğli, rakibinin 90+3’teki golüne engel olamadı ve tansiyonu yüksek maç, 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Bu sonuçla İzmir temsilcisi, 29 puanla liderlik koltuğundaki yerini korudu. 17 puandaki Atlasspor ise 6. sırada haftayı tamamladı.

 

Yalovaspor yine geriden geldi ama..

Grupta Çiğli ile şampiyonluk için çekişen Yalovaspor, 11. haftada cezası nedeniyle evinde seyircisiz oynanan karşılaşmada Bağcılarspor’u ağırladı. Yeşil-Kırmızılılar, 1-0 geriye düştüğü mücadelede 1-1’i yakaladı. İlerleyen bölümlerde galibiyet için her şeyi yapan temsilcimiz, 3 puanı ve dolayısıyla Çiğli ile puan farkını 1’e indirme fırsatını tepti. Bu sonuçla Yalovaspor, 26 puanla ikinci sırada haftayı kapattı. Bağcılarspor ise 20 puanla dördüncü sırada kendine yer buldu.

 

Kadıköy hezimet yaşadı..

Bu arada ligdeki bir diğer Yalova takımı Kadıköyspor, İstanbul deplasmanında Sultangazispor ile kozlarını paylaştı. Rakibine 6-1 yenilerek en ağır mağlubiyetini alan Kırmızı-Siyahlılar, 14 puan ve averajla 9. sırada yer aldı. 13 puandaki Sultangazispor ise 10. sırada haftayı bitirdi.

 

Beşyüzevler, zor da olsa kazandı..

Zirveden kopmak istemeyen Beşyüzevlerspor, evinde kümede tutunma mücadelesindeki Bucaspor’u ağırladı. Nefesleri kesen zorlu 90 dakikayı Beşyüzevler, 2-1’lik skorla galip kapattı. Bu sonuçla İstanbul temsilcisi, 22 puanla üçüncü sırada yer aldı. 7 puandaki Bucaspor ise küme düşme potası olan 13. sırada  haftaya nokta koydu. Haftanın diğer maçlarında; İzmirspor, sahasında Küçükyalı Yelkenspor’u 4-0 mağlup etti. Kocaeli derbisinde İlimtepe Kullar 1975 Spor, Gebzespor’u 2-0 devirdi. Çayırovaspor, Torbalıspor deplasmanından 3-1’lik yenilgiyle evine döndü.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Güvenlik Görevlisi 1 Milyon Dolar ile Kayıplara Karıştı!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE MİNİKLER ÇEVRE MÜFETTİŞİ OLDU
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN, BAŞKAN GÜREL’İ ZİYARET ETTİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
OTOPARK 190 ARAÇ KAPASİTELİ OLACAK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ADİL YELE YAKAB BAŞKANI SEÇİLDİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz