ÇİFTLİKKÖY'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
582
07 Şubat 2020 - 13:31
ÇİFTLİKKÖY’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

Yalova Süper Amatör Küme ekiplerinden Çiftlikköy Belediyespor, devre arasında kadrosunu güçlendirmesinin ardından teknik direktörlük konusunda da Bayram Fettah Koçgündüz ile anlaşma sağladı.

 

Yalova Süper Amatör Küme’de mücadele eden Çiftlikköy Belediyespor imza şov yaptı. Yaptığı futbolcu transferleriyle ikinci yarıya galibiyetlerle başlayan Kırmızı-Siyahlılar teknik direktörlüğe Bayram Fettah Koçgündüz’ü getirdi. Tecrübeli Teknik Adamın yardımcılığını ise Ahmet Silahtaroğlu ve Aydın Perihanoğlu üstlenecek. Kulüp ayrıca Aktif Hastanesi sağlık sponsorluğu anlaşması yaptı. Kulüp binasında gerçekleşen imza törenine Çiftlikköy Belediye Başkanı ve Çiftlikköy Belediyespor Başkanı Ali Murat Silpagar, Kulübün İkinci Başkanı Abdurrahim Solmaz, Aktif Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, teknik direktör Bayram Koçgündüz ve antrenörler Ahmet Silahtaroğlu ve Aydın Perihanoğlu katıldı.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Çiftlikköy Belediyespor Kulübü Futbol A Takımı’nda büyük transfer. Teknik direktörlüğe Tecrübeli teknik adam Bayram Fettah Koçgündüz, Antrenör Yardımcıları Ahmet Silahtaroğlu ve Aydın Perihanoğlu ile anlaşmaya varıldı. Aktif Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz’ın da iştirak ettiği imza töreninde takımımızın sağlık sponsorluğu anlaşması da yapıldı. Takımımızın 2. Başkanı Abdurrahim Solmaz ile birlikte katıldığımız imza töreninde teknik heyet ve futbolcularımıza başarılar diledik” şeklinde konuştu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ADİL YELE YAKAB BAŞKANI SEÇİLDİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
TERMİNALE YAZ BAKIMI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
SUBAŞI’NDA HIDIRELLEZ ATEŞİ YAKILDI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova’da Mayıs Meclisi başladı
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
STAR AVM’DE DEV AVİZE YANARAK ZEMİNE DÜŞTÜ!

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz