ÇİFTLİKKÖY’DE ÇOCUK PARKLARI ARTTIRILIYOR – Kent 77 TvKent 77 Tv
13
10 Haziran 2024 - 12:47
ÇİFTLİKKÖY’DE ÇOCUK PARKLARI ARTTIRILIYOR

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, çocukların daha fazla parka kavuşması için yeni çocuk parkları yaptıklarını ve mevcut olan çocuk parklarında da bakım onarım çalışmalarını başlattıklarını söyledi.


Hafta sonunda mesaisini sürdüren Başkan Yele, çocuk parklarını gezerek parklardaki miniklerle bir araya geldi. Ailelerin parklarla ilgili talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yele, ilçedeki mevcut parkların bakım ve onarım çalışmalarına başladıklarını belirterek, “Engelsiz Kafemizin içindeki parkımızın yerini değiştirerek yapının diğer tarafına alıyoruz. Mokamp içindeki çocuk parkımızı yeniledik, tüm mahallelerimizde de durum tespiti yaparak, oyun grubu eksiklikleri olanları yeniliyoruz, tamirat, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyoruz.

Çocuklarımızın daha güvenli ve rahat bir ortamda eğlenebilmeleri, hoş vakit geçirmeleri için parklarımızda genel bir bakım yapıyoruz” diye konuştu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz