ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESİ TRAFİK ZABITASI'NDAN TİCARİ ARAÇLARA YAZ DENETİMİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
13
03 Temmuz 2024 - 14:43
ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESİ TRAFİK ZABITASI’NDAN TİCARİ ARAÇLARA YAZ DENETİMİ

Çiftlikköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Birimi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte ticari araçlara yönelik denetimlerini sıkılaştırdı.

 

Özellikle taksi ve minibüslerin klima sistemlerinin çalışır durumda olması ve araç içi güvenlik kameralarının aktif olması yönünde denetimler gerçekleştirildi.

Trafik birimi, ilçede hizmet veren ticari araçların, yolcuların konforlu ve güvenli seyahat etmelerini sağlamak amacıyla kapsamlı bir denetim programı uyguluyor. Denetimler kapsamında araçların klima sistemleri kontrol edilerek, yaz aylarında serin bir yolculuk sunmaları sağlanıyor. Ayrıca, araç içi güvenlik kameralarının çalışır durumda olup olmadığı da titizlikle inceleniyor.

Minibüslerin çalışma ruhsatlarının güncelliği ve yasal gerekliliklere uygunluğu da denetimlerin bir parçası. Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, “Yaz aylarında vatandaşlarımızın rahat ve güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için tüm tedbirleri alıyoruz. Ticari araçların klima ve güvenlik kamera sistemlerinin aktif olması, hem sürücülerin hem de yolcuların güvenliği için büyük önem taşıyor” dedi.

Başkan Yele, denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirterek, “Ruhsatsız veya eksik donanımla çalışan ticari araçlara karşı taviz vermeyeceğiz. Vatandaşlarımızın güvenliği ve konforu bizim önceliğimizdir. Bu nedenle tüm ticari araç sahiplerinin gerekli düzenlemeleri yaparak yasalara uygun şekilde hizmet vermelerini bekliyoruz” diye konuştu.

Çiftlikköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, denetimlerin yaz dönemi boyunca devam edeceğini ve kurallara uymayan araç sahiplerine gerekli uyarıların yapılacağını bildirdi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA VE TONAMİ’DE ÇEKİLEN FİLM TÜRK-JAPON DOSTLUĞUNU PEKİŞTİRECEK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇINARCIK’TA TUFAG HALK DANSLARI RÜZGARI ESTİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
MİLLİ HEYECAN TEKRAR DEV EKRANDA YAŞANACAK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
bozkurt hareketi nedeniyle milli futbolcu Melih Demiral’a 2 maç ceza!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
MAHALLE AFET GÖNÜLLÜLERİNİN İLK KURULUŞU ÜZERİNDEN 22 YIL GEÇTİ  

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz