CHP’Lİ BAŞKANLARDAN GÜREL’E ZİYARET – Kent 77 TvKent 77 Tv
13
16 Mayıs 2024 - 7:20
CHP’Lİ BAŞKANLARDAN GÜREL’E ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Erdem Doğancı ve ilçe başkanları, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’e ziyarette bulundu.

 

CHP İl Başkanı Erdem Doğancı, Merkez İlçe Başkanı Kemal Sürel ve diğer ilçe başkanları Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’i makamında ziyaret etti. Doğancı ve ilçe başkanlarını kapıda karşılayan Başkan Gürel, birçok konuda istişarelerde bulundu.

 

Yaptıkları yoğun çalışmanın zaferle sonuçlandığını belirten Başkan Gürel, “CHP örgütünün içerisinde olmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Yalova’yı inşallah büyük bir samimiyetle, şeffaflıkla ve halkımızla beraber yöneteceğiz. Yalova’yı kalkındırmak, güzelleştirmek için, sorunlarımızı çözmek için örgütümüzle ve halkımızla beraber ortak akıl oluşturacağız. Yalova’mızın geleceğini hep birlikte şekillendireceğiz. Bu seçimi hep beraber kardeşliğin, özgürlüğün, eşitliğin, samimiyetin gücüyle kazandık. Bundan sonra da Yalova böyle yönetilecek” dedi.

 

Yalova’da belediye başkanlığı seçimlerinden zaferle çıktıklarını söyleyen İl Başkanı Erdem Doğancı da yaptığı açıklamada partilerinin büyük bir başarı elde ettiğini bildirdi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz