Çameli Belediyesi Voleybol Takımı turnuvada rahat kazandı – Kent 77 TvKent 77 Tv
15
29 Eylül 2023 - 7:02
Çameli Belediyesi Voleybol Takımı turnuvada rahat kazandı

Çameli Belediyesi Voleybol Takımı, Denizli Kamu Spor Oyunları etkinliğinin 2’inci maçında karşılaştığı TÜİK Voleybol Takımını 3-0 mağlup etti.

Turnuvanın başarılı ekipleri arasında yer alan sporcuları kutlayan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılı dolayısıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde tüm yurtta düzenlenen ve Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün gözetiminde ilimizde gerçekleşen Kamu Spor Oyunları etkinliğine, Çameli Belediyesi personellerinden oluşan Çameli Belediyesi Voleybol Takımı ile katıldık. Takımımız 2. maçını TÜİK Voleybol Takımı ile oynadı. Karşılaşmada 3-0 galip gelen takımımız, bizleri gururlandırdı. Galip gelen Çameli Belediyesi Voleybol Takımı’mızı tebrik eder ve tüm katılımcılara başarılar dileriz. Başta Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı olmak üzere Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze kamu personellerini sporla buluşturmak için düzenledikleri Kamu Spor Oyunları etkinliği için teşekkür ederiz” dedi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
KURŞUN ASKER ÇOCUKLAR İÇİN SAHNELENECEK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL, “SEMT77 YALOVASPOR HEPİMİZİN ORTAK GURURU”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“AİLEMİZ, İSTİKBALİMİZ”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA KENT KONSEYİ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz