ÇALIŞTAYDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
ÇALIŞTAYDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
443
17 Aralık 2019 - 7:44

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Lise Koordinatörlüğü organizasyonunda genç nesillere yeni fikirler katmak adına hazırlanan, Genç Türkiye Kongresi Çalıştayı’nda dereceye giren 5 öğrenciye ödülleri verildi.

TÜGVA Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilen Genç Türkiye Kongresi’nde alanında uzman konuklar moderatörlük yaparak, gençlerin geleceğe yönelik fikirlerini ortaya koymasına yardımcı oldu. Yalova ‘dan yarışmaya katılan ve dereceye giren 5 öğrenciye ise İl Millî Eğitim Müdürümüz Ali Tosun tarafından sertifikaları verildi. Liyakat sahibi gençlerin keşfedilmesi için böyle platformların oluşturulmasının yararlılığını ifade eden Müdürümüz, gençlerin fikirleriyle yeniliklere imza atacağını ve icatlar çıkaracağına inandığını vurguladı.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan TÜGVA İl Temsilciliği Muhammed Edib Özyılmaz, “Gençlere yeni fikirler ve bakış açısı kazandırmak adına bu çalıştayımızı da gerçekleştirdik. Amacımız gençlerin çeşitli konularda fikir ayrılığına düşmesinden ziyade, birbirlerinden bir şey öğrenmesidir. Bu programımızda da gençler farklı konularda tartışarak, birbirlerine çok şey kattılar. Bizler istiyoruz ki bilimsel, sanatsal ve kültürel faaliyetler genç nesillerin her daim hazır olduğu konular olsun. Bizlere desteklerini esirgemeyen genel merkezimize, İl Millî Eğitim Müdürlüğümüze teşekkürlerimizi sunarım” dedi.
Dereceye giren öğrenciler şunlar oldu: Prof. Dr. Necmettin Erbakan Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencisi Derya Doğru Türkiye İkincisi, Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi Öğrencisi Zehra Nur Güzelderen, Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi Öğrencisi Seyit Can Şaşmaz, Şehit Zeynep Sağır İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Esma Batmaz, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencisi Mervenur Simay Başaran.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz