BÜYÜKGÜMÜŞ’TEN ÇINARCIKLILARA MÜJDE: DOLGU PROJESİ BAŞLIYOR – Kent 77 TvKent 77 Tv
BÜYÜKGÜMÜŞ’TEN ÇINARCIKLILARA MÜJDE: DOLGU PROJESİ BAŞLIYOR
593
02 Ocak 2020 - 8:38

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından planlanan yatırım bedeli yaklaşık 10 milyon lira değerinde olan Çınarcık Sahil Dolgu Projesinin yapım çalışmasının başladığını müjdeledi.

Büyükgümüş, yılın ilk gününde Çınarcıklılara dolgu projesiyle ilgili müjdeyi verdi. Sosyal medyada konuyla ilgili paylaşımda bulunan ve projenin videosunu profiline yükleyen Büyükgümüş paylaşımında, “Çınarcık Sahil Dolgu Projesinin yapım çalışması başlıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından planlanan yatırım bedeli yaklaşık 10 milyon lira değerinde olan bu güzel projeyle 24 bin m² dolgu alanı oluşturulacak. Proje kapsamında, deniz kıyısında çevre güvenliği sağlanacak. 2. Etapta ise vatandaşlarımız için sosyal donatı alanları oluşturulacak” ifadesini kullandı.

Dolgu alanının teknik özelliklerinin hakkında bilgi veren Büyükgümüş, “731,00 m Sahil Tahkimatı ve geri saha dolgusu yapılması, 731,00 m Beton Kronman duvarı yapılması, •572,00 x 10,00 m Saha betonu yapılması, 510,00 m drenaj kanalı yapılması,  Yaklaşık 1 yıl içinde tamamlanması planlanan proje, hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.

Çınarcık’ı bu güzel hizmetle buluşturan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum.

Durmak yok yola devam” ifadesini kullandı.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz