BÜYÜK HEYECAN SONA ERDİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
445
03 Ocak 2020 - 13:43
BÜYÜK HEYECAN SONA ERDİ

Yalova 1. Amatör Küme Kürşat Özpolat sezonu B Grubu’nda müthiş bir lig heyecanı tamamlandı. Son haftada Armutlu Esnafspor’u 3-2 deviren Acarspor, mutlu sona ulaşıp Süper Amatör Küme biletini kaptı.

 

 

2019-2020 futbol sezonu Yalova 1. Amatör Küme Kürşat Özpolat sezonu B Grubu’nda lig heyecanı sona erdi. 14 haftalık maraton sonunda Sarı-Lacivertli ekip Acarspor, şampiyonluk ipini göğüsledi. Grubun son hafta maçları kapsamında 30 puanlı lider Armutlu Esnafspor ile 28 puanlı takipçisi Acarspor, Çiftlikköy İlçe Stadyumu’nda kozlarını paylaştı. Armutlu Esnaf, 2-0’lık skor avantajını korumayadı ve rakibine 3-2 boyun eğerek şampiyonluk şansını yitirdi. Bu sonuçla Armutlu temsilcisi, 30 puanla ligi ikinci sırada tamamladı. 31 puanla liderliğe yükselen ve şampiyonluğu kazanan Acarspor da Süper Amatör Küme’ye adını yazdırdı.

 

Kurtköy ve Hacımehmet küme düştü..

Diğer yandan şampiyonun belli olduğu B Grubu’nda küme düşenler de resmiyet kazandı. Lige katılmayan ve daha önce küme düşen Hacımehmetspor’un yanısıra; 8 puandaki Kurtköyspor da bir alt lige geriledi. 30 puan toplayan Samanlıspor, averajla ligi üçüncü bitirdi. 28 puandaki Esenköyspor da dördüncü sırada sezonu noktaladı. 21 puanlı Demirspor’un beşinci sırada yer aldığı ligde 11 puanlı Koru Belediyespor da 6. sırada kendine yer buldu.

 

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz