'BU TAKIM PLAY-OFF'A KALACAK' – Kent 77 TvKent 77 Tv
311
07 Ocak 2020 - 8:30
‘BU TAKIM PLAY-OFF’A KALACAK’

Samsunspor’u 68-51 mağlup eden Semt77 Yalovaspor’da başantrenör Murat Yolcu, karşılaşma sonrasında önemli açıklamalar yaptı. Başarılı çalıştırıcı, “Bu takım, bu şehir herşeyi gördü. Sevinmeyi, üzülmeyi, düşmeyi ve kalkmayı da gördü. Bunu rahatlıkla söylüyorum ki; bu takım normal sezon sonunda play-off’a kalacak” dedi.

 

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden Semt77 Yalovaspor, 14. haftada sahasında Samsunspor ile karşılaştı. Yeşil-Kırmızılı takımımız, rakibini 68-51 gibi farklı skorla geçerek play-off yarışından kopmayacağını gösterdi. 2020 yılındaki ilk resmi maçında parkeden galip ayrılan Semt77 Yalovaspor, böylece taraftarına da muhteşem bir zafer hediye etti.

 

‘Bu takım play-off’a kalacak’..

Karşılaşma sonrasında maçla ilgili değerlendirmede bulunan ve play-off yarışı için konuşan Semt77 Yalovaspor Basketbol Başantrenörü Murat Yolcu, Bu takım bu şehir her şeyi gördü. Sevinmeyi, üzülmeyi, düşmeyi, kalkmayı da gördü. 12 galibiyette aldı, mağlubiyetlerde. Yönetiminden teknik heyetine oyuncusuna kadar kenetlendik. Bugün güzel oynayıp güzel bir galibiyet aldık. Bunu rahatlıkla söylüyorum ki; bu takım normal sezonun sonunda play-off’a kalacak. Savaşan, mücadele eden taraftarıyla el ele yürüyen bir takımız. Amacımıza hedefimize sezon sonunda ulaşacağız” ifadelerini kullandı. Samsun karşısında 12 sayı, 4 ribaunt ve 6 asistle oynayan Alihan Deniz Genç ise “Bugün iyi iş çıkarttık. Bu galibiyet bize nefes aldırdı. İlk yarının sonunda Fethiye ile karşılaşacağız. Şimdi ona odaklanmalıyız. Devre arasına galibiyetle girmek istiyoruz. İnşallah gelecek hafta bunu başaracağız” diye konuştu.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz