'BU KULÜBÜN HAKKINI KİMSEYE YEDİRMEYİZ' – Kent 77 TvKent 77 Tv
519
30 Ocak 2020 - 8:20
‘BU KULÜBÜN HAKKINI KİMSEYE YEDİRMEYİZ’

Ligin son haftasında Sugören Gençlerbirliği’ni mağlup etmesine rağmen, Subaşıspor’un da Fıstıklı’yı geçmesiyle şampiyonluğu Altınova temsilcisine kaptıran Çotanaklarspor’da futbol şube sorumlusu Sefa Demir, sosyal medya hesabı üzerinden önemli açıklamalar yaptı. Subaşıspor-Fıstıklı maçı arasında oynanan mücadelede bazı sıkıntılar yaşandığını ve sonucun kendilerini doğrudan etkilediğini söyleyen Demir, “Bu kulübün hakkını kimseye yedirmeyiz” dedi.

 

Yalova 1. Amatör Küme Kürşat Özpolat sezonu A Grubu’nun son haftasında Sugören Gençlerbirliği’ni 3-1 mağlup eden Çotanaklarspor, Subaşıspor’un da Fıstıklı Gençlik’i son dakikalardaki golle 2-1 yenmesi sonucu Süper Amatör Küme’ye yükselme şansını kaçırdı. Müsabakaların ardından özellikle sosyal medya üzerinden tartışma çıktı. Subaşı-Fıstıklı maçının son dakikalarında yaşananlar nedeniyle kendilerinin hak ettiği şampiyonluğun ellerinden alındığını dile getiren Çotanaklarspor’a gönül verenler, sosyal medyadan örgütlenmeye başladı.

 

‘Bu kulübün hakkını kimseye yedirmeyiz’..

Bu gelişme üzerine Yalova Çotanaklarspor Kulübü’nden açıklama geldi. Kulübün futbol şube sorumlusu Sefa Demir, Subaşıspor ile Fıstıklı Gençlik arasında oynanan karşılaşmayla ilgili gerekli mercilere müracaatların yapıldığını kaydetti. Demir, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmenin önemli olduğunu bildirdi. Yalova Çotanaklarspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Sefa Demir, “Kimse benim sabrımı sınamasın. Biz bu kulübün hakkını kimseye yedirmeyiz. Çotanaklarspor’a beş kuruş faydası olmayan, çektiğimiz sıkıntıları bilmeyen, verdiği sözleri yerine getirmeyenler bugün benden çok Çotanaksporlu olmuşlar. 25 yıldır ben bu sporun içindeyim. Her şeyin bir yolu yordamı var, çok bağıran haklı olmuyor. Biz işimizin başındayız. Sosyal medyadan atıp tutmakla bu işler olmuyor, bizler gerekli müracaatlarımızı yapıyoruz ve sürecin takipçisiyiz. Sosyal medyadan şahsım için ‘Sefa Demir’in sesi çıkmıyor. Bizi sattı’ gibi ifadeler görüyorum. Bunları yazıp çizenlerin amaçlarını da biliyorum. ASKF veya Futbol İl Temsilciliğini suçlamakla da bu işler olmaz. Ortada belge, bilgi var, görüntü var, şahitler var. Subaşıspor-Fıstıklı maçında sıkıntı yaşanmıştır. Bunu herkes açık şekilde görmüştür. Bizlerde gerekli müracaatlarımızı yapıyoruz. Birlikte olmak birilerini karalamak değildir” diye konuştu.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz