BİZİM CANIMIZ YANDI, BAŞKALARININKİ YANMASIN – Kent 77 TvKent 77 Tv
BİZİM CANIMIZ YANDI, BAŞKALARININKİ YANMASIN
241
13 Ekim 2020 - 12:45
Yalovaspor Kulübü Başkanı Onay Tuna, ligin dördüncü haftasında oynadıkları ve 2-1 kaybettikleri Somaspor maçıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başkan Tuna, hakem hatalarına dikkati çekerek, MHK’yı göreve çağırdı.
Misli.com 3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Yalovaspor’da kulüp başkanı Onay Tuna, dördüncü haftada 2-1 mağlup oldukları Somaspor maçına değindi. Galibiyet için gittikleri zorlu deplasmanda hakem hataları nedeniyle haklarının gasp edildiğini savunan Tuna, Türk futbolunun en büyük sorunlarından olan adaletin bir an önce sağlanması gerektiğini söyledi.
Soma Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçı protokol tribününden takip ettiklerini belirten Yeşil-Kırmızılıların Başkanı Onay Tuna, şunları kaydetti:
“Bu müsabaka keşke seyircili olsaydı ve hakemin verdiği yanlış kararları keşke herkes görebilseydi. Oyuncumuza orta sahada tekme atılıyor. Kırmızı kart verilmesi gereken pozisyon görmezden geliniyor. Atağımızda oyuncumuz rakip defans tarafından ceza sahası içerisinde açık bir şekilde düşürülüyor, ancak maçın hakemi bu pozisyonu da görmezden geliyor. Aynı karşılaşmanın hakemi, rakibe iki penaltı çalıyor. İlk penaltıda oyuncumuz, rakip futbolcu tarafından arkadan ittiriliyor. Pozisyonun devamında top oyuncumuzun eline çarpıyor. Ancak hakem lehimize faul vereceği yerde aleyhimize penaltı çalıyor. Benze bir şekilde rakip hücum oyuncusu ceza sahası dışından kalemize şut çekiyor. Ancak defans oyuncumuzun elleri kapalı bir şekilde ve ne hikmetse göğsüne çarpan topun ardından ev sahibi takım oyuncularının bağrışları arasında hakem, göremediği pozisyonda penaltı çalıyor. Bu tip olaylar Türk futbolunda olmamalı. Henüz ligin başı. Ancak yaşanan olaylar, ligimizi çıkmaz hale sokacaktır. Bizim canımız yandı, başkalarınınki yanmasın. Konuyla ilgili maçta yaşanan hakem hatalarının görüntüleri elimizde mevcut. Önümüzdeki günlerde Türkiye Futbol Federasyonu’na ve Merkez Hakem Kurulu’na itirazımız olacak. Somaspor-Yalovaspor karşılaşmasında görev yapan hakemle ilgili olarak tepkimizi dile getireceğiz. Yalovaspor’u kimse sahipsiz sanmasın.”

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz