BİT PAZARI İNSANLARIN İLGİSİNİ ÇEKMEYE DEVAM EDİYOR – Kent 77 TvKent 77 Tv
BİT PAZARI İNSANLARIN İLGİSİNİ ÇEKMEYE DEVAM EDİYOR
3.503
31 Ocak 2020 - 12:14

Yalova’da kurulduğu günden beri müşteri ilgisinden bir şey kaybetmeyen Yalova Kapalı Pazar Yerinde kurulan Bit Pazarı, ikinci el eşyaları geri dönüşüme kazandırarak ekonomiye katkı sağlamaya devam ediyor.

Yalova kapalı pazar yerinde Perşembe günleri  kışın soğuğunda ilgi odağı olan Bit pazarı insanların ilgisini çekmeye devam ediyor. Pazarda satılan ikinci el ürünlerden her mevsim satılan dekoratif eşyalar, aksesuar, antikalar, çeşitli aletler pazarın değişmez unsurlarını oluştururken, mevsimlere göre ikinci el kıyafet ve ayakkabılar da pazardaki yerini alıyor.

 

Bit Pazarı’nda ikinci el, kışlık kıyafetler. botlar, ayakkabılar, yazlık kıyafetler, terlikler, 10 Lira ile 50 Lira arasında değişen fiyatlarla alıcı buluyor. Sezonda mevsimlik ikinci el kıyafetlerin yanı sıra güneş gözlüğü, saat, antika eşya, bilgisayar, müzik aletleri  gibi ikinci el ürünlerde  Bit Pazarı müdavimleri tarafından ilgi gören eşyalar arasında yer alıyor.

Halk arasında Roman Pazarı olarak bilinen ve kullanılmış eşyaların satıldığı pazarda, eski plaktan kullanılmış ayakkabıya kadar ne ararsanız bulmak mümkün.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz