Bekle bizi play-off – Kent 77 TvKent 77 Tv
446
24 Mart 2020 - 20:32
Bekle bizi play-off

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde 24. hafta maçları, geçtiğimiz hafta içinde oynandı. Semt77 Yalovaspor, evinde Bandırma Kırmızı’yı farklı geçerek play-off yolunda büyük avantaj yakaladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği Erkekler Basketbol Ligi’nde heyecan dolu 24. hafta müsabakaları yapıldı. Birbirinden çekişmeli maçların oynandığı haftada Semt77 Yalovaspor, seyircisiz maçta evinde Bandırma Kırmızı’yı ağırladı. Yeşil-Kırmızılılar, rakibini 97-80 gibi farklı skorla yenmesini bildi. Bu sonuçla Semt77 Yalovaspor, 36 puan ve averajla 8. sırada yer aldı. 37 puandaki Bandırma Kırmızı ise averajla 6. sırada haftayı bitirdi.

Petkim ve Fethiye çekişiyor..
Diğer yandan ligin 24. haftasında zirvedeki ekipler Petkimspor ile Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, aynı puanla liderliği paylaştı. İzmir ekibi Petkim, sahasında Samsunspor’u 82-67’lik net skorla geçti. Bu sonuçla Petkim, 43 puan ve averajla liderlik koltuğunda yer aldı. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ise evinde şok yaşadı. Merkezefendi Belediyesi’ne 106-88 boyun eğen Muğla temsilcisi, 43 puan ve averajla ikinci sırada haftayı kapattı. Denizli ekibi Merkezefendi de 41 puanla üçüncü sırada 24. haftayı noktaladı. Haftanın diğer maçlarında; Akhisar Belediye, evinde Bornova Belediyespor’u 80-61 devirdi. Konyaspor da evinde Manisa BŞB’yi 83-67’lik net skorla mağlup etmesini bildi. Balıkesir BŞB, çekişmeli geçen mücadelede Final Gençlik’i 89-88 yendi. 1881 Düzce Belediye, deplasmanda Anadolu Basket’e 82-78 boyun eğdi. Haftanın kapanış maçında BDO Gemlik Basketbol, evinde Mamak Belediyesi’ni 88-76 ile geçti.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz