BAŞKAN TUTUK, “YENİ DÖNEM YENİ SÜRPRİZLERİMİZ İLE DOLU OLACAK” – Kent 77 TvKent 77 Tv
36
19 Şubat 2024 - 11:25
BAŞKAN TUTUK, “YENİ DÖNEM YENİ SÜRPRİZLERİMİZ İLE DOLU OLACAK”

 Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, hafta sonu mesaisinde, Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi’nin gerçekleştirdiği 7. olağan kongreye katıldı.

Halil İnalcık Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede Başkan Tutuk, tekrardan göreve layık görülen Şakir Güner ve yenilenen yönetim kurulunu tebrik etti.

Burada yaptığı konuşmada Başkan Tutuk; “Yalova Belediyesi olarak her zaman gazilerimizin ve onların ailelerinin yanında olduk. Yapmış olduğumuz etkinliklerle gazilerimize destek verdik. Yalova Belediyesi’nin kapıları, bu vatan için vücutlarını hiç düşünmeden siper etmiş tüm gazilerimize sonuna kadar açıktır. İnşallah yeni dönemde de sizlere verdiğimiz sözlerin karşılığını göreceksiniz. Yeni dönem yeni sürprizlerimiz ile dolu olacak” şeklinde konuştu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz