BAŞKAN SİLPAGAR’DAN ÇİFTLİKKÖY MHP’YE ZİYARET – Kent 77 TvKent 77 Tv
BAŞKAN SİLPAGAR’DAN ÇİFTLİKKÖY MHP’YE ZİYARET
206
26 Ekim 2020 - 14:36
Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile göreve gelen MHP Çiftlikköy İlçe Teşkilatı’nın yeni yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Fettan Engin ve ilçe teşkilatı üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette MHP’nin Çiftlikköy’de Yaşar Boz başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kuruluna başarılar dileyen Başkan Silpagar, zorlu bir coğrafyada yer alan Türkiye’nin her daim birlik ve beraberlik içinde olmasının öneminin altını çizdi.
Başkan Silpagar, Çiftlikköy’de yapılan hizmetleri de aktardığı ziyarette, Çiftlikköy Belediyesi’nin basılı yayın organı Çiftlikköy Belediye Gazetesi’nin yeni sayısının da çıktığını ve aynı zamanda e-gazete olarak da yayınlandığını ifade ederek, “Çiftlikköy’le ve belediyemizin çalışmalarıyla ilgili son gelişmeleri aktardığımız gazetemizden vatandaşlarımız ilçemizde neler yapıldığı, nelerin proje aşamasında olduğu ve önümüzdeki günlerde yapacaklarımız hakkında bilgi edinebiliyorlar. İlçemizde seçim vaatlerimiz arasında yer alan Çiftlikköy Sahil Düzenlemesi 2. Etabı, Çiftlikköy Spor Salonu, saha ve tesis yenilemeleri gibi çalışmalarımızın plan ve projelerin onaylanmasıyla fiili çalışma aşamasına geçiyoruz. Dere ıslahlarıyla ilgili çalışmalarımız da şu an Gacık Deresi ile sürüyor. Çiftlikköy’ün yükselişi bu çalışmalarımızla birlikte devam edecek” diye bilgi verdi.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz