BAŞKAN MEHMET GÜREL TEBRİKLERİ KABUL ETTİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
13
17 Nisan 2024 - 9:26
BAŞKAN MEHMET GÜREL TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, makam görüşmelerine Yalova halkı ile başladı.

 

Belediye çalışmalarını aksatmamak adına sosyal medya üzerinden yaptığı çağrı ile tebrikleri belirli saat aralığında kabul eden Başkan Mehmet Gürel, Yalova halkı ile bir araya geldi.

Başkan Gürel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı çağrıda, hemşehrilerine seslenerek başkanlık makamında bir araya gelmekten mutluluk duyacağını belirtmişti.
Belirlenen program doğrultusunda, belediye makamını ziyaret eden vatandaşlar Başkan Gürel’i tebrik ederek talep ve önerilerini iletti.

Katılımcı ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirilen halk buluşması kapsamında kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşları, makamında misafir eden Başkan Gürel, ziyarette vatandaşlarla yüz yüze görüşerek, talep, öneri ve şikâyetlerini dinledi. Başkan Gürel, gerçekleştirdiği görüşmeler boyunca vatandaşların ilettiği talepleri, yine kendisi not alırken görüşmeye gelen vatandaşlar ise Başkan Gürel’i tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Yaptığı görüşmelerle ilgili olarak Başkan Gürel, “Yapılması gereken çok işimiz var. Yalova bizden hizmet bekliyor. Bu nedenle çalışmalarımızı aksatmamak adına
vatandaşlarımızın tebrik ziyaretlerini gün içerisinde belirli bir saatle sınırlamanın daha doğru olacağını düşündük. Halkımızda bu konuda bize anlayış gösterdi. Sosyal medya üzerinden yaptığımız çağrı sonrasında halkımızın bizlere gösterdiği yoğun ilgi ve katılım beni ziyadesiyle mutlu etti. Bir şehrin ihtiyaçlarını, en iyi şehirde yaşayanlar bilir. Şehrimizin ihtiyaçlarını ve vatandaşlarımızın bizlerden beklentilerini doğrudan görebilme fırsatı elde ettik. Güzel Yalova’mıza dair hoş sohbetler ettik. Yalova Belediyesi olarak kapılarımız tüm hemşehrilerimize sonuna kadar açık kalacak” dedi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Bursa Yalova yolunda feci kaza!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
VATAN CADDESİ’NDE KALDIRIM ÇALIŞMALARI YÜZDE 90 TAMAMLANDI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
GIDADAKİ KDV İSTİSMARINI ÖNLEYECEK DÜZENLEME RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANDI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Fazlaca: Tersaneler, Altınova’nın gururu
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Fazlaca, itfaiye personeliyle kahvaltıda buluştu

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz