BAŞKAN GÜREL, TRAFİK HAFTASINI ÇOCUKLARLA KUTLADI – Kent 77 TvKent 77 Tv
9
10 Mayıs 2024 - 11:46
BAŞKAN GÜREL, TRAFİK HAFTASINI ÇOCUKLARLA KUTLADI

Trafik Haftası kapsamında tüm yurtta olduğu gibi Yalova’da da etkinlikler düzenlendi. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Karayolları Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında kurulan stantları ziyaret ederek, uygulamalı trafik eğitimi alan çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

 

Karayolları Trafik Haftası kapsamında Yalova’da çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Bu etkinlikler kapsamında Yalova Cumhuriyet Meydanı’nda Yalova Belediyesi, Yalova İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Alay Komutanlığı stant kurarak trafik kuralları hakkında vatandaşları bilgilendirdi. İçişleri Bakanlığı ise Mobil Trafik Eğitim Tırı ile meydanda çocuklara ve gençlere hem teorik eğitimler verdi hem de kurulan platformda uygulama yaptırdı.

BAŞKAN GÜREL ÇOCUKLARA HEDİYELER VERDİ

Kurulan stantları ziyaret eden Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, burada bilgilendirilen çocuklarla bir araya geldi. Onlara Yalova Belediyesi olarak çeşitli hediyeler veren Başkan Gürel, “Trafik kültürünü geliştirmek hepimizin sorumluluğunda. Bu kültürün de daha küçük yaşta aşılanması gerekiyor. Biz de Yalova Belediyesi olarak bu sorumlulukla hareket ederek Adnan Menderes Mahalle’mizde bulunan trafik eğitim pistimiz ile çocuklarımıza uygulamalı olarak trafik kurallarını öğretiyoruz. İlkokul seviyesindeki çocuklarımız trafik kurallarını burada eğlenerek öğreniyor” dedi.

Çocuklarla bir süre sohbet eden Başkan Gürel, buradaki görevli personelleri de özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN FAZLACA, MÜZELER HAFTASINI KUTLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
EMEKLİLERE KYK MÜJDESİ!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Ekonomist Mahfi Eğilmez dolarla ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
VATANDAŞLAR KÖPRÜLERDEN GEÇEMİYOR!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Yalovalı okçu Şeydanur Milli takımda seçildi

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz