BAL’A YALOVA DAMGASI! – Kent 77 TvKent 77 Tv
367
11 Aralık 2019 - 11:25
BAL’A YALOVA DAMGASI!

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta 12. hafta maçları, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Lider Çiğli’nin Gebze’ye kaybederek ilk yenilgisini aldığı haftada Yalovaspor, deplasmanda Bucaspor’u devirip zirveyle arasındaki puan farkını kapadı.

 

 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta heyecan dolu 12. hafta da geride kaldı. Birbirinden çekişmeli geçen maçlar kapsamında zirvede lider Çiğli Belediyespor ilk mağlubiyetiyle tanıştı. İzmir ekibinin yenildiği haftayı iyi değerlendiren temsilcimiz Yalovaspor, Bucaspor engelini geçip Çiğli ile puan farkını kapattı ve averajla ikinci sırada yer aldı.

Bucaspor engelini aştık..

Ligin 12. hafta müsabakaları kapsamında; Yalovaspor, İzmir deplasmanında Bucaspor’a konuk oldu. Kümede tutunma savaşı veren şampiyonluğun en güçlü adaylarından Yeşil-Kırmızılı takımımız Yalovaspor, rakibini 2-0 devirdi ve çok önemli 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla temsilcimiz, 29 puana yükseldi ve zirveyle arasındaki puan farkını eriterek adeta zirveye ortak oldu. Yalovaspor, averajla ikinci sırada bulunuyor. Temsilcimize kaybeden Bucaspor ise 7 puanda kalıp averajla son sıraya geriledi.

Çiğli’ye Gebze darbesi..

Diğer yandan haftalardır zirvede oturan; ancak son haftalarda tekleyen Çiğli Belediyespor’a Gebzespor’dan ağır darbe geldi. Kocaeli’nde oynanan maçta Mor-Beyazlılar, güçlü rakibini tek golle devirmesini bildi. Bu sonuçla Çiğli Belediyespor, bu sezonki ilk yenilgisiyle tanışıp 29 puan ve averajla liderlik koltuğunda haftayı bitirdi. 18 puana çıkan Gebzespor ise 6. sıraya yerleşti.

Beşyüzevler tek golle güldü..

Zirveden uzaklaşmak istemeyen Beşyüzevlerspor, İstanbul derbisinde Küçükyalı Yelkenspor’a konuk oldu. Rakibini 1-0 deviren Beşyüzevlerspor 25 puanla üçüncü sıradaki yerini korudu. 10 puanda kalan Küçükyalı Yelkenspor da 12. sırada haftaya nokta koydu.

Bağcılar’dan tek atış..

Bu arada zirvenin gerisine düşen ve potadan uzaklaşan Bağcılarspor, evinde İlimtepe Kullar 1975 Spor ile kozlarını paylaştı. Nefesleri kesen zorlu 90 dakikada Bağcılar, rakibini tek golle devirmesini bildi. Bu sonuçla Bağcılarspor, 23 puanla dördüncü sırada kendine yer buldu.

Kadıköyspor’da düşüş sürüyor..

Ligin ilk haftalarında aldığı sonuçların ardından son haftalarda kan kaybeden Kadıköyspor’un düşüşü sürüyor. Kırmızı-Siyahlılar, sahasında İzmirspor ile oynadı. Kadıköy,  rakibine 2-0’lık skorla boyun eğdi. Bu sonuçla Kadıköyspor, 14 puan ve averajla 11. sırada haftayı tamamladı. 21 puana yükselen İzmirspor da 5. sırada yer aldı. Haftanın diğer müsabakalarında; Çayırovaspor, evinde Sultangazispor ile golsüz berabere kaldı. Gol düellosuna sahne olan karşılaşmada Torbalıspor, sahasında Atlasspor’u 3-2 devirdi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz