ANKARA’YI SALLADIK! – Kent 77 TvKent 77 Tv
356
24 Aralık 2019 - 11:48
ANKARA’YI SALLADIK!

Altınova Tersaneler Spor Kulübü bayan güreşçilerinin de yer aldığı Türkiye Büyük Kadınlar Güreş Şampiyonası heyecanı tamamlandı. Güreşçilerimiz, takım halinde ikinci olarak büyük başarıya imza attı.

 

 

Türkiye Güreş Federasyonu(TGF)’nin 2019 yılı takviminde bulunan Büyük Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası sona erdi. Ankara Taha Akgül Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalar nefes kesti. Kadın güreşinde Yalova’yı başarıyla temsil eden Altınova Tersaneler Spor Kulübü Türkiye ikincisi olma başarısı gösterdi. 160 güreşçi mindere çıkarken 50,53,55,57,59,62,65, 68,72,76 kilolarda sporcular madalya için mücadele sergiledi.

 

TRT Spor 2’den canlı yayımlandı..

TRT Spor 2’nin canlı olarak yayınladığı maçlar sonrasında Altınova Tersaneler Spor Kulübü’nden 72 kiloda Buse Tosun ve 65 kiloda Aslı Tuğcu Türkiye şampiyonu oldular. 53 kiloda Fikriye Gök, 55 kiloda Elif Yılmaz ve 62 kiloda Derya Bayhan ise Türkiye üçüncüsü oldu. 225 puan toplayan İstanbul ekibi Enka birinci olurken, 105 puanla Altınova Tersaneler Spor Kulübü ikinci, 83 puanlı Tokat Turhal Güreş Severler üçüncü, 63 puan toplayan Burdur Belediye GSK ise dördüncüsü oldu.  Altınova Tersaneler Spor Kulübü’nden dereceye giren sporcularımıza madalyalarını Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın takdim etti.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Başkan Kaya’dan tecrübe aktarımı
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL’DEN HEMŞİRELERE JEST
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN YELE 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI DOLAYISYLA BİR MESAJ YAYINLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
UMUT GÜÇLÜ’DEN CHP’Lİ BELEDİYELERDE İŞÇİ ÇIKARMALARINA TEPKİ!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖYLÜ ÖĞRENCİLERE GERİ DÖNÜŞÜM GÜNÜ HEDİYESİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz