ALTINOVALI KADINLAR EKONOMİYE KATILIYOR – Kent 77 TvKent 77 Tv
ALTINOVALI KADINLAR EKONOMİYE KATILIYOR
178
04 Ağustos 2022 - 8:37

Altınova Hersek Sahili’nde kurulan Altınova Belediyesi Kadın eli Doğal Halk Çarşısı, ilçedeki kadınlara gelir kapısı olmaya devam ederken burada satışa sunulan ürünler büyük beğeni topluyor.

Somut ve Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması kapsamında düzenlenen Altınova Belediyesi 15. Kültür Festivali kapsamında Hersek Sahiline kurulan Altınova Belediyesi Kadın eli Doğal Halk Çarşısı büyük beğeni topladı.

 

Milletvekili Akyol da gezdi

Yöresel ve Doğal Ürünler Satış Çarşısı, ziyaretçi akınına uğradı. AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Altınova Belediye Başkan Metin Oral ve eşi Yasemin Oral, Makedonya Studenicani Belediye Başkanı Azem Sadiki, Karadağ Tuzi Belediye Başkanı Haris Ramoviç ve eşi Vildana Ramoviç, Altınova Belediye Meclis üyesi Fevzi Arıcı ve AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın, Altınova Belediyesi Kadın eli Doğal Halk Çarşısı’nı gezdi.

El sanatları eserleri ve yöresel gıdaları yakından inceleyen Milletvekili Akyol ve beraberindekiler, bu ürünler hakkında da bilgi aldılar.

 

“Reyonlar ücretsiz tahsis edildi”

Yöresel ve Doğal Ürünler Satış Çarşısındaki reyonların ilçedeki kadınlara ücretsiz tahsis edildiğini söyleyen Başkan Oral, “Kadınlarımız ürettikleri yiyecek ve içecekleri, el emeği göz nuru eşyaları satışa sunuyor. Buradaki tüm ürünler tamamen ev ve el yapımı doğal ürünlerdir. Burada istihdama katılacak olan bayanlarımız hem ev ekonomilerine hem de ilçe ve ülke ekonomisine katkı sağlamaktadırlar. Turizm sektörünün ilçemizde gelişmesi ile sıcak para hanelerimize girmektedir” diye konuştu.

 

 

 

 

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
SOKAKTA UYUŞTURUCU SATAN SUÇLULAR YAKALANDI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Başkan Fazlaca, esnafla buluştu
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN CANBAY, ÇALIŞMA ARKADAŞLARIYLA ŞAMPİYONLUK MAÇINDA!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“Altınova, turizmde lokomotif olacak”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
FAZLACA: Şehitlerimizi, şükranla anıyoruz

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz