ALTINOVA’LI GÜREŞÇİLER KIRKPINAR’A DUALARLA UĞURLANDI – Kent 77 TvKent 77 Tv
8
03 Temmuz 2024 - 12:19
ALTINOVA’LI GÜREŞÇİLER KIRKPINAR’A DUALARLA UĞURLANDI

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, İlçe Spor Müdürü Mehmet Sait Başaran, Altınova Belediye Spor Kulübü Başkanı Sedat Ok ve Belediye Meclis üyeleri Edirne’de gerçekleşecek olan 663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine, ilçe güreşçilerini dualarla uğurladı.

 

VALİ KAYA GÜREŞÇİLERE BAŞARILAR DİLEDİ
Kırkpınar’ın yağlı güreşlerin olimpiyatı olduğunu söyleyen Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya,’’ Altınova program ziyaretimizde ilçe güreşçilerinin Kırkpınar’a uğurlanma programına eşlik ettik. Altınova Belediye Spor Kulübü güreşçilerimize başarılar diledik.’’ dedi.

FAZLACA:’’ATA SPORUMUZA SAHİP ÇIKIYOR VE DESTEKLİYORUZ’’
Dualar eşliğinde uğurlanan pehlivanlara, spor ve sporcuya her zaman destek olacaklarını, 663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Altınova’nın temsil edilmesinden gurur duyduklarını belirten Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca,’’ Ata sporumuz yağlı güreşe Altınova Belediyesi olarak sahip çıkıyor ve destekliyoruz. Sporcularımızı dualarla uğurladık. Kırkpınar çayırda sırtları yere gelmesin. Ben sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya devam edeceğim. Başarılarınız daim olsun.’’ dedi.

‘’VALİ KAYA, FAZLACA VE OK’A TEŞEKKÜR EDERİZ’’
Altınova’nın adını Kırkpınar yağlı güreşlerinde gururlandıracaklarını, madalyalar ile döneceklerine inandıklarını belirten Altınova Belediye Spor Kulübü Güreş Antrenörleri Kaan Kaya ve Burak Kaya,’’ Altınova Belediye Başkanımız Yasemin Fazlaca ve Kulüp Başkanımız Sedat Ok’a desteklerinden ötürü teşekkür ederiz. Yalova Valimiz Dr. Hülya Kaya’da bizleri uğurlamaya geldi, teşekkür ederiz. Bizler genç ve başarılı sporcularımızla birlikte tarihi Kırkpınar güreşlerine damga vuracağımıza inanıyoruz.’’ diye konuştular.

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Altınova Belediye Spor Kulübü adına güreşecek pehlivanlar ise;

Başpehlivan Kaan Kaya, Başaltı Burak Kaya, Küçük Orta Büyük İbrahim Halil Çelik, Adil Bilgin, Deste Küçük Enes Olgun, Tozkoparan Samim Kadiri, Emirhan Alp Yıldız, Muhammed Mustafa Kalyon, Teşvik 2 Mustafa Yanmaz, Teşvik 1 Ali Tarık Tekin, Vedat Aykalkan, Minik 2 Abdulbaki Temelci, Kaan Petek, Minik 1 Emir Cineviz oldu.

Konuşmaların ardından din görevlileri tarafından dualar okundu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA VE TONAMİ’DE ÇEKİLEN FİLM TÜRK-JAPON DOSTLUĞUNU PEKİŞTİRECEK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇINARCIK’TA TUFAG HALK DANSLARI RÜZGARI ESTİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
MİLLİ HEYECAN TEKRAR DEV EKRANDA YAŞANACAK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
bozkurt hareketi nedeniyle milli futbolcu Melih Demiral’a 2 maç ceza!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
MAHALLE AFET GÖNÜLLÜLERİNİN İLK KURULUŞU ÜZERİNDEN 22 YIL GEÇTİ  

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz