ALTINOVA’DA SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI – Kent 77 TvKent 77 Tv
ALTINOVA’DA SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI
227
16 Nisan 2020 - 14:06

Altınova Belediyesi, sokak hayvanları için Altınova Tersane Bölgesine 3 beslenme noktası ve ilçe merkezinde 10 noktaya beslenme odağı yerleştirdi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşın evde kalmaları, lokanta ve benzeri işyerlerinin kapalı olmasından dolayı sokak hayvanlarının refahı ve beslenmesi için çeşitli önlemler alınıyor.

ÖZEL YEMLİKLER YAPILDI

Altınova Belediyesi ekipleri, koronavirüsle mücadele kapsamında vatandaşların evde olması nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için tersane bölgesi ve ilçe merkezinde belirlenen yerlere sokak hayvanlarına yönelik çalışmalar yapıyor. Altınova Belediyesi Garaj Amirliği ekiplerince ilçenin değişik noktalarında hayvanların rahat bir şekilde beslenebilmeleri için özel yemlikler yapıldı ve içlerine yiyecek bırakıldı. Altınova Belediyesi Garaj Amirliği Ekipleri, mama bıraktıkları hayvanlarla bir süre vakit geçirerek, sevgi gösterdi.

“EKİPLERİMİZ GÖREV BAŞINDA”

Altınova Belediyesi Veteriner Hizmetleri Sorumlusu Melih Soyçiçek sokak hayvanlarını yalnız bırakmadıklarını belirterek, “Sokaktaki dostlarımız için ekiplerimiz görev başında. Belirlediğimiz beslenme noktalarına periyodik olarak mama ve su bırakıyoruz. Vatandaşlarımız evde kalsın, sokaktaki dostlarımız bizlere emanet” dedi.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz