ALTINOVA ZABITA GÖZ AÇTIRMIYOR – Kent 77 TvKent 77 Tv
ALTINOVA ZABITA GÖZ AÇTIRMIYOR
532
03 Ocak 2020 - 7:52

Altınova Belediye Zabıta Amirliği ekipleri, ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren işletmelere yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Altınova Belediye Zabıta Amirliği ekipleri; ilçede faaliyet gösteren TEKEL bayilerini denetledi. Altınova Belediyesi Zabıta ekiplerince TEKEL bayilerine yapılan denetimlerde özellikle yasal izin belgesi ve tüketime sunulan gıdaların sağlıklı olup olmadığı, hijyen şartlarına uyulup uyulmadığı, içkili mamullerin sahte olup olmadıkları ve son tüketim tarihlerine uygunluğuna bakıldı. İşyeri sahiplerinin iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatları incelenirken, ürünlerin üretim tarihi ile son kullanma tarihlerinin denetimlerini yapıldı.

“SAĞLIK HER ŞEYİN ÜZERİNDE”

İnsan sağlığının her şeyin üzerinde olduğunu dile getiren Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, “Halk sağlığı bizim için en öncelikli konuların başında gelmektedir. Bunun dışında vatandaşlarımızın tüketici hakları da son derece titiz bir şekilde kontrol edilmektedir. Vatandaşlarımızın menfaatlerine olan bu tür uygulamalarımız devam edecektir” diye konuştu.

Denetimlerin devam edeceğini ifade eden ekipler, “Altınova Belediyesi olarak amacımız vatandaşlarımızın daha sağlıklı, doğru ve kaliteli bir hizmet almalarıdır. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile alışveriş yapmaları için denetimlerimiz devam edecek” dediler.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz