‘ALDIĞIMIZ 1 PUANIN DEĞERİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ’ – Kent 77 TvKent 77 Tv
275
05 Mart 2020 - 7:28
‘ALDIĞIMIZ 1 PUANIN DEĞERİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ’

Ligin 20. Haftasında İstanbul deplasmanında Küçükyalı Yelkenspor ile golsüz berabere kalarak ateş hattının yukarısında önemli avantaj yakalayan Kadıköyspor’da teknik direktör Teoman Parıltan, müsabakayla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’taki takımlarımızdan Kadıköyspor’da teknik patron Teoman Parıltan, 0-0 berabere kaldıkları Küçükyalı Yelkenspor maçını değerlendirdi. Galibiyeti kaçıran tarafın kendileri olduğunu belirten tecrübeli spor adamı, son 2 haftada galip gelen takım karşısında iyi mücadele ettiklerini ancak gelen fırsatları değerlendiremediklerini dile getirdi.

 

‘Aldığımız 1 puanın değerini çok iyi biliyoruz’..

Kadıköyspor Teknik Direltörü Parıltan, “Rakibimiz Küçükyalı Yelken son iki haftayı galibiyet almıştı. Bizde bu maça iyi odaklandık. Her iki takımda dengeli oynadı diyebilirim. Ancak maçı isteyen taraf bizdik. Son dakikada net fırsatı değerlendirmedik. Ayrıca bir de net penaltımız verilmedi. Bunlara sığınmıyoruz. Aldığımız bir puanın değerini çok iyi biliyoruz. Önümüzde yine zor bir deplasman var. Önümüzdeki haftada İstanbul’da Atlasspor ile karşılaşacağız. Güçlü ve kaliteli bir rakiple oynayacağız. Önceliğimiz 1 puan. Ancak 3 puanla da dönebiliriz diye düşünüyorum. Bu maçla ilgili hazırlıklarımıza başladık” şeklinde konuştu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz