'60 KATEGORİDE 46 ŞAMPİYONLUK ELDE ETTİK' – Kent 77 TvKent 77 Tv
282
11 Ocak 2020 - 7:29
’60 KATEGORİDE 46 ŞAMPİYONLUK ELDE ETTİK’

 

Çiftlikköy Altınkale Satranç Spor Kulübü’nün her yıl geleneksel olarak düzenlediği satranç gecesi yine büyük ilgi gördü. Satranca gönül verenler bu gecede buluştu.

 

Çiftlikköy Altınkale Satranç Spor Kulübü her yıl düzenlediği geleneksel gecesi coşkuyla kutlandı. Sporium Alacarte’de organize edilen geceye Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yalova Milletvekili Özcan Özel, Yalova Belediyespor Başkanı Resul Kocaağa, Satranç İl Temsilcisi Erkan Şat’ın sıra çok sayıda davetli katıldı.

 

‘60 kategoride 46 şampiyonluk elde ettik’..

Çiftlikköy Altınkale Satranç Spor Kulübü Başkanı Ahmet Barış Eroğlu, “Bugün burada Türkiye küçükler ve yıldızlar yaş grupları öncesinde moral depoluyoruz. Bir sene boyunca çok iyi hazırlandık. Sporcularımız  son beş senede 12 kategoriye 5 ile çarparsak eğer; 60 kategoride 46 defa Şampiyonluk elde ettik yaş grupları il birinciliği elde etti. Eksikliklerimiz yok mu, var. Bu yüzden gerek yönetim kurulu olarak gerek teknik kadro olarak devamlı kendimizi yenileyerek yeni heyecanlar oluşturuyoruz. Altınkale ailesi büyük bir ailedir. Bu gönül bağını anlatabilecek cümleler yok sadece yaşanır. Bazen kızsak kırılsak da birbirimize bunlar aile içi olabilen şeylerdir. Önemli olan erken çözümlerdir. Hedefimiz her zaman devletine örf adetine bağlı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi zeki çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirmek. Sportif başarı zaten akabinde gelecektir. Gecemize katılan herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Eroğlu’nun konuşmasının ardından Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay 3G bağlantısıyla geceye bağlanarak Altınkale ailesine başarı dileklerini iletti. CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel ve Satranç İl Temsilcisi Erkan Şat, yerel medya mensuplarına ise 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve satranç sporuna katkıları nedeniyle teşekkür plaketi Verdi.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz