6. Dönem 3. Olağan Genel Kurul Yapılacak – Kent 77 TvKent 77 Tv
18
16 Ocak 2024 - 9:17
6. Dönem 3. Olağan Genel Kurul Yapılacak

Yalova Kent Konseyi, 18.01.2024 perşembe günü 15.00’te Raif Dinçkök Kültür Merkezinde bulunan Meclis Salonunda 6. Dönem 3. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirecek.

Genel Kurul üyelerinin ve basının davetli olduğu programda, sene içerisinde toplanan verilerin raporları genel kurula sunulacak.
Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir genel kurul üyesi olan mülki idari amirleri ziyaret ederek, davetiyelerini bıraktı. Yalova Valiliği ile başlayan ziyaret genel kurul üyesi olan mülki idari amirlerle devam etti.

Genel kurul hakkında kısaca bilgi veren Sayın Kandemir; “ Göreve geldiğimizden bu yana şeffaf olmaya ve genel kurul üyelerimizle birlikte hareket etmeye özen gösterdik. Birçok dönemde yapılamayanı yaparak genel kurul üyelerimizle toplantılarımızı sıklaştırdık. Yaptıklarımızı kendilerine anlattık ve onların onayını aldık. Şimdi üçüncü kez genel kurul üyelerimizle bir araya geleceğiz. Seçimsiz olağan genel kurulumuzda, bu zamana kadar meclislerimizden, çalışma guruplarımızdan, gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızdan elde ettiğimiz verileri rapor haline getirdik ve bunların sunumunu yapacağız. Genel kurulumuzun onayı ile de ilgili yerlere raporumuzu ileteceğiz. Demokratik ve de katılımcı anlayışla hareket etmek bizlerin en önemli adımı haline geldi böyle de devam edeceğiz. Genel kurulumuza
herkesi bekliyoruz.” dedi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz