5 EKSİKLE ANCAK BU KADAR! – Kent 77 TvKent 77 Tv
181
12 Kasım 2020 - 13:19
5 EKSİKLE ANCAK BU KADAR!

(1-2)

 

Yalovaspor, ligin 8. haftasında İstanbul deplasmanına çıktı. Yeşil-Kırmızılılar, Şile Yıldızspor’a ilk yarıda kaydedilen gollerle 2-1 mağlup oldu. 5 eksikle maça çıkan temsilcimiz, zorlu müsabakada adeta 1 puanı kaçırdı.

 

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta alt sıralardan kurtulma savaşı veren Yalovaspor, 8. haftada Şile Yıldızspor ile kozlarını paylaştı. Çekişmeli geçen maçta gülen taraf, 2-1’lik skorla İstanbul temsilcisi oldu. Bu mağlubiyetle Yalovaspor, grupta son sıraya geriledi. Yeşil-Kırmızılılar, 9. haftada 15 Kasım Pazar günü sahasında Altındağspor ile karşılaşacak.

 

5 eksikle gittik..

Ligdeki çıkış maçı olarak görülen Şile Yıldızspor deplasmanına Yalovaspor, 5 eksikle gitti. Yeşil-Kırmızılı takımımızda test sonuçları pozitif çıkan kaleci Ahmet Pekgöz, defans oyuncuları Fatih Hüseyin Salım ve Salih Kaan Kaplan ile golcü futbolcu Alperen Topçular’ın dışında sakatlığı bulunan Burak Çınar, Şile deplasmanında görev alamadı.

 

Goller ilk yarıda geldi..

İstanbul Şile Stadyumu’nda oynanan mücadeleye iki takım da kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde ağırlığı koyan Şile Yıldızspor, 16. dakikada Eren Görür’ün golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden 11 dakika sonra ev sahibi takım penaltı kazandı. Topun başına geçen Eren Görür, kendisinin ve Şile Yıldızspor’un ikinci golüne imza atarak skoru 2-0’a getirdi. Üst üste gollerden sonra toparlanan Yalovaspor, 34’te Yakup Kayış’ın golüyle farkı 1’e indirdi ve ilk yarı 2-1 sona erdi.

 

Çabalar sonuç getirmedi..

İlk yarıyı 2-1 geride bitiren Yalovaspor, formda rakibine karşı ikinci devrede baskılı oynasa da istediği golü bulamadı. Özellikle Mustafa Serkan Demirel ve Ümran Zambak’ın da oyuna dahil olmasıyla tamamen gole yönelik hamleler yapan Yeşil-Kırmızılılar, beraberlik golüne ulaşamadı ve 90 dakikayı 2-1 kaybetti. Bu sonuçla Yalovaspor, 2 puanda kalarak son sıraya geriledi. 13 puandaki Şile Yıldızspor ise averajla 6. sırada haftayı bitirdi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz