3.LİG’DE HEYECAN DORUKTA – Kent 77 TvKent 77 Tv
267
19 Kasım 2020 - 13:30
3.LİG’DE HEYECAN DORUKTA
  1. HAFTA MAÇLARI BUGÜN!

 

Yalovaspor’un da mücadele verdiği 3. Lig 3. Grup’ta nefesleri kesecek maçlar oynanmaya devam ediyor. Grubun 10. haftasında birbirinden zorlu müsabakalar bugün yapılacak.

 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta heyecan dolu 10. haftaya giriliyor. Uzun ve yorucu maratonda haftalar ilerledikçe, üst sıralarla alt sıradaki ekipler arasındaki makas giderek açılıyor. Ligin şekillenmeye başladığı grubumuzda 17 takım, kıyasıya mücadelelerle bir puanın bile önemli olduğu 2020-2021 sezonunda illerini en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorlar.

 

Lider Soma, İzmir’de..

Şampiyonluğun iki güçlü adayı Karşıyaka ile Somaspor, İzmir’de kozlarını paylaşacak. Grubun 10. haftasında iki takım bugün İzmir Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Müsabaka saat 13.00’te başlayacak. Bu maç öncesinde 20 puandaki Manisa temsilcisi Somaspor, liderlik koltuğunda oturuyor. 18 puandaki Karşıyaka ise grubun üçüncü basamağında yer alıyor.

 

İçel, Arhavi’yi ağırlıyor..

Ligde son haftalarda inişli çıkışlı grafik çizen ve üst üste yaptığı puan kayıplarıyla zirvenin gerisine düşen İçel İdmanyurduspor, bugün sahasında alt sıralardan kurtulma savaşı veren Arhavispor’u konuk edecek. Mersin Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma, saatler 13.00’ü gösterdiğinde start alacak. Bu müsabaka öncesinde İçel İdmanyurduspor, 19 puanla ikinci sırada bulunuyor. İki maçı eksik 4 puandaki Arhavispor ise averajla 15. sırada haftaya giriyor.

 

Çatalca, Şile deplasmanında..

Lige Yalovaspor galibiyetiyle başladıktan sonra iyi bir form grafiği yakalayan ve zirve ortaklarından olan Çatalcaspor, İstanbul derbisinde Şile Yıldızspor deplasmanında 3 puan arayacak. Bugün Şile İlçe Stadyumu’nda oynanacak maçın başlama saati 13.00.

 

Esenler Erokspor dinlenecek..

Grubun 10. haftasında Esenler Erokspor bay geçecek. İstanbul temsilcisinin dinleneceği haftada Batman Petrolspor, evinde Çarşambaspor’u ağırlayacak. Gölcükspor da Isparta 32 Spor deplasmanında şans arayacak. Haftanın diğer müsabakalarında; Altındağspor-Cizrespor ve Erbaaspor-Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü maçlarının heyecanı yaşanacak. Yine bu karşılaşmalar da saat 13.00’e start alacak.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz