23 NİSAN'DA DOĞAN ÖĞRENCİLERE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
23 NİSAN’DA DOĞAN ÖĞRENCİLERE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
278
25 Nisan 2020 - 19:58

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, 23 Nisan’da doğan öğrenciyi ziyaret ederek doğum gününü kutladı.

Yalova Belediyesine ait minibüsün çaldığı şarkı ve yapılan anonsla doğum günü kutlanan Ağırbaş, ailesiyle birlikte evinin önüne geldi.
İsmetpaşa Mahallesi’nde yaşayan İsmetpaşa Mazlum Palabıyık İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Aybüke Nazen Ağırbaş’ın evine giden İl Müdürü Ali Tosun, Ağırbaş’a doğum günü pastası ve hediye verdi.
Yeni tip Koronavirüs salgını nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bu yıl evlerinde kutlayan öğrencilere sürpriz yapmak istediklerini belirten İl Müdürü Ali Tosun, “İlimizde doğum günü bugün olan öğrencilerimizin bulunduğunu tespit ettik. 2 öğrencimize sürpriz yapmayı programımıza dahil ettik. Aybüke Nazen kızımız da bu öğrencilerimizden biri. Kendisini evinin kapısının önünde ziyaret ederek doğum günü pastası ve hediyesini verdik.” diye konuştu.
İl Müdürü Ali Tosun, “Sosyal mesafe kuralına uyarak çocuğumuza evinin önünde kutlama yapıp hediyesini verdik. Çocuğumuzun babası Polis, annesi ise Hemşire. Dolayısıyla çocuklarıyla bu aralar çok fazla zaman ayıramıyorlar. Bizlere hizmet ediyorlar. Onlara da Allah kolaylık versin diyoruz. Aybüke’ye de nice mutlu yıllar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

“İl Müdürü Ali Tosun: İnşallah doya doya kucaklaştığımız bayramları da kutlayacağız”

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle öğrencilerle bir arada olamamalarına rağmen çocukların eğleneceği etkinlikler hazırladıklarını da sözlerine ekleyen Müdürümüz, şöyle konuştu:

“Belediyemizce hazırlanan ses yayın cihazlarıyla çocuk şarkılarını tüm mahallelerde dolaştırıyoruz. Çocuklarımızın bayraklarla eşlik etmesini istiyoruz. İnşallah doya doya kucaklaştığımız bayramları da kutlayacağız. Öncelikle polis, sağlık çalışanlarımızın çocuklarının bu dönemde daha fazla ilgiye ihtiyaçları var. Bugün ayrıca yetim ve öksüz çocuklarımızı da ziyaret edeceğiz. Onları mutlu etmek için uğraşacağız.”

Yapılan doğum günü sürprizi karşısında çok duygulandığını anlatan anne Sevcan Ağırbaş ise, “Bugüne kadar yaptığımız doğum günlerinden en güzeli bu oldu. Bizim ve kızımız için çok heyecan vericiydi. Çok mutlu olduk. Çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Baba Şaban Ağırbaş da, anlamlı bir günde kızının doğum gününün kutlanmasından dolayı teşekkür etti.

Bugün doğan bir diğer öğrenci de Ziya Gökalp İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerinden Sima Küçükgüven. Müdür Ali Tosun, Küçük Sima’nın da doğum günü pastası ve hediyesi ile evine giderek sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi ve doğum gününü kutladı.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz