20 YAŞ ALTI GENÇLERE KİTAP HEDİYE ETTİLER – Kent 77 TvKent 77 Tv
20 YAŞ ALTI GENÇLERE KİTAP HEDİYE ETTİLER
375
09 Nisan 2020 - 14:59

Korona Virüsle mücadele kararlılıkla sürerken Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 yaş altı gençlere sokağa çıkma yasağı getirildiğini açıklaması sonrası, AK Parti teşkilatları da harekete geçti. AK Parti Yalova Gençlik Kolları üyeleri, kent genelinde 20 yaş altı gençleri evlerinde ziyaret ederek, okumaları için kitap hediye etti. 

Korona Virüsle mücadele kapsamında daha önce 65 yaş üzeri ve son olarak da 20 yaş altı gençlere sokağa çıkma yasağı getirildi. Virüsün yayılmasını önlemek amacıyla atılan adımlara, vatandaşlardan da büyük destek var. AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları üyeleri de 20 yaş altı gençlere moral ziyareti gerçekleştirdi. ‘Komşuluk Seferberliği’ kampanyasıyla gerçekleşen ziyarette gençlik kolları üyeleri, gençlerle sohbet ederek kitap hediye etti.

Ziyaret ettikleri ailelerin ihtiyaçlarıyla yakından ilgilendiklerini söyleyen İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Emirhan Balkaya, “AK gençlik her zaman olduğu gibi salgın sürecinde de sahada çalışmasına devam ediyor. Salgının ilk haftasında başlattığımız Komşuluk Seferberliği ile 65 yaş üzeri evlerinde kalan yaşlılarımıza ulaşarak evlerinde gerekli ihtiyaçlarını karşıladık, şimdi ise evde kal kitap oku diyerek 20 yaş ve altındaki genç kardeşlerimizi evlerinde ziyaret edip kendilerine kitap hediye ediyoruz. Sokağa çıkma konusunda 20 yaş ve altı için getirilen uygulamada davranışlarıyla örnek olan gençlerimize teşekkür ederiz. Genç kardeşlerim lütfen tedbirlere uyun, süreci en sağlıklı şekilde hep birlikte yürütelim.” ifadelerini kullandı.

Ziyaret edilen gençler ise, bu anlamlı hareket nedeniyle parti yöneticilerine teşekkür etti.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz