15. hafta heyecanı yaşanacak – Kent 77 TvKent 77 Tv
241
24 Aralık 2020 - 14:15
15. hafta heyecanı yaşanacak

Yalovaspor’un da mücadele ettiği 3. Lig 3. Grup’ta 15. hafta heyecanı bugün yaşanacak. İçel İdmanyurduspor’un bay geçeceği haftada grubumuzda toplam 8 karşılaşma oynanacak.

 

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta 15. haftaya giriliyor. Takımların hafta içi mesaisi yapacağı 15. haftada zorlu karşılaşmalar oynanacak. Zirveyi ve alt sıraları yakından ilgilendiren müsabakaların yapılacağı haftada bugünkü 8 maç da saat 13.00’te başlayacak. Yalovaspor’un Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nü ağırlayacağı haftada lider İçel İdmanyurduspor, 15. haftayı bay geçecek ve dinlenecek.

 

Zorlu maçlar var..

Grubumuzda 15. hafta müsabakaları kapsamında; zirve ortaklarından Somaspor, evinde Osmaniyespor Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Bir diğer zirve ortağı Karşıyaka da sahasında Altındağspor ile kozlarını paylaşacak. İstanbul derbisinde gözlerin çevrildiği maçta Çatalcaspor, sahasında Esenler Erokspor ile zorlu 90 dakikaya çıkacak. Şile Yıldızspor da Batman Petrolspor deplasmanında şans arayacak. Arhavispor’un Isparta 32 Spor’u ağırlayacağı haftada Cizrespor ile Gölcükspor maçının heyecanı yaşanacak. Haftanın bir diğer mücadelesinde zirve yarışından kopmak istemeyen Çarşambaspor, evinde Erbaaspor’u misafir edecek. Bu maçlarla birlikte ligin 15. haftası tamamlanmış olacak.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz