12 DEV ADAM’DA ROTA KONYA – Kent 77 TvKent 77 Tv
370
19 Kasım 2020 - 13:32
12 DEV ADAM’DA ROTA KONYA

LİDERİ GÖZÜMÜZE KESTİRDİK!

 

Semt77 Yalovaspor Basketbol, ligin 6. haftasında deplasmanda oynayacağı Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Ligin lideri durumundaki rakibini devirmek isteyen Yeşil-Kırmızılılar, 21 Ekim Cumartesi günü Konya’da parkeye çıkacak.

 

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde ilimizi temsil eden Semt77 Yalovaspor, 6. hafta mücadeleleri kapsamında Konya deplasmanına çıkacak. Geçen hafta evinde Akhisar Belediyesi’ni farklı geçerek bu sezonki ikinci galibiyetine ulaşan Yeşil-Kırmızılılar, Sigortam.net karşısında kazanarak dikkatleri üzerine çeken Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol ile oynayacağı maçı bekliyor.

 

Hazırlıklar tam gaz..

Başantrenör Murat Yolcu yönetiminde 90. Yıl Spor Salonu’nda çalışmalarına devam eden Semt77 Yalovaspor, 20 Kasım Cuma günü Konya’ya gidecek ve maç için kampa girecek. Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol ile Semt77 Yalovaspor Basketbol arasında 21 Kasım Cumartesi günü Konya Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda yapılacak müsabaka, saat 16.00’da başlayacak. Zorlu kapışma öncesinde Yeşil-Kırmızılı ekibimiz, 7 puan ve averajla 5. sırada yer alıyor. Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol ise 9 puan ve averajla lider liderlik koltuğunda oturuyor.

 

Sadece 1 mağlubiyetleri var..

Diğer yandan Semt77 Yalovaspor’un kozlarını paylaşacağı Konya temsilcisi, oynadığı 5 maçta sadece 1 kez kaybetti. Yeşil-Beyazlılar; İstanbul Basket, Mamak Belediyesi, BUDO Gemlik Basketbol ve Sigortam.net maçlarını kazanmasını bildi. Konyaspor, sadece Düzce’ye yenilerek bu sezonki ilk ve tek yenilgisini aldı.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz