12 DEV ADAM TIRMANIŞTA – Kent 77 TvKent 77 Tv
265
30 Aralık 2020 - 14:13
12 DEV ADAM TIRMANIŞTA

Semt77 Yalovaspor’un da yer aldığı Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde 12. hafta heyecanı sona erdi. Çekişmeli mücadelelerin oynandığı haftada Yeşil-Kırmızılı takımımız, Finalspor deplasmanında kazanarak tırmanışını sürdürdü.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği Erkekler Basketbol Ligi’nde 12. hafta maçları oynandı. 2020 yılının son mücadeleleri olarak da dikkat çeken haftada Semt77 Yalovaspor, Bursa’da Finalspor deplasmanına çıktı. Yeşil-Kırmızılı takımımız, parkeden 9 sayı farkla 75-66 galip ayrılarak yükselişini devam ettirdi. Bu sonuçla Semt77 Yalovaspor, 17 puan ve averajla 10. sırada kendine yer bulup play-off potasının bir basamak altında haftayı kapattı. Aynı puandaki Finalspor ise ligde averajla 12. sıraya geriledi.

 

Akhisar Belediyespor zirvede..

Diğer yandan son haftalarda aldığı sonuçlarla zirveye doğru ilerleyen Akhisar Belediyespor, 2020 yılını lider kapattı. Manisa temsilcisi, 12. hafta müsabakaları çerçevesinde; Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u deplasmanda 77-63’lük skorla devirmesini bildi. Bu sonuçla Akhisar Belediyespor, 20 puanla Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde liderlik koltuğunda yer aldı. 19 puandaki Balıkesir temsilcisi ise averajla 4. sırada kendine yer buldu.

 

Ankara derbisi Mamak Belediyesi’nin..

Ligin 12. haftasında Ankara derbisi oynandı. Ankara Anadolu Basket, sahasında Mamak Belediyesi’ni ağırladı. Konuk ekip Mamak, maçtan 90-79’luk net skorla üstün ayrılmasını bildi. Bu sonuçla Mamak Belediyesi, 19 puan ve averajla ikinci sırada haftaya nokta koydu. 17 puandaki Anadolu Basket de averajla 11. sırada haftayı kapattı.

 

Samsunspor, zirveye göz koydu..

Bu sezonun iddialı takımlarından Samsunspor, evinde Merkezefendi Belediyesi’ni ağırladı. Çekişmeli geçen mücadeleyi Kırmızı-Beyazlılar, 84-80’lik skorla galip kapattı. Bu sonuçla Karadeniz temsilcisi, 19 puan ve averajla 2020 yılını üçüncü basamakta tamamladı. Haftanın diğer mücadelelerinde; Kocaeli BŞB Kağıtspor, sahasında Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol’u 73-71 ile geçti. Manisa Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Bornova Belediyespor’u 74-69 yendi. GCT Düzce’nin evinde BUDO Gemlik Basket’i 75-59 mağlup ettiği haftada Sigortam.net de Nadir Gold İstanbul Basket deplasmanında 88-80 kazandı.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz