12 Dev Adam, Manisa’yı gözüne kestirdi – Kent 77 TvKent 77 Tv
218
26 Kasım 2020 - 13:46
12 Dev Adam, Manisa’yı gözüne kestirdi

Semt77 Yalovaspor Basketbol, ligin 7. haftasında yarın sahasında Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni konuk edecek. Ligde oynadığı 6 maçta sadece 2 galibiyet alan Yeşil-Kırmızılılar, Manisa temsilcisini devirerek moral depolamayı hedefliyor.

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde play-off mücadelesi veren Semt77 Yalovaspor Basketbol, 7. hafta müsabakaları kapsamında; Manisa Büyükşehir Belediyesi ile kozlarını paylaşacak. Kupada ikinci olduktan sonra ligde istediği ritmi henüz yakalayamayan Yeşil-Kırmızılı ekibimiz, yarınki Manisa Büyükşehir Belediyesi maçından zaferle ayrılarak Yalova’ya galibiyet hediye etmek istiyor.

15.00’te başlayacak..
Semt77 Yalovaspor ile Manisa Büyükşehir Belediyesi arasında yarın Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’te başlayacak. Zorlu kapışma öncesinde 6 maçta 2 galibiyet ve 4 yenilgi alan Yeşil-Kırmızılı temsilcimiz, 8 puan ve averajla 12. sırada bulunuyor. 5 maçta 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Manisa ekibi de 8 puan ve averajla 9. sırada haftaya girecek.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz