ZORLU SINAV! – Kent 77 TvKent 77 Tv
286
11 Ocak 2020 - 7:25
ZORLU SINAV!

Semt77 Yalovaspor Basketbol, ilk yarının son haftasında bugün Muğla deplasmanında Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

 

 

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde play-off kovalayan Semt77 Yalovaspor, 15. haftada Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’a konuk olacak. Geçen hafta sahasında Samsunspor’u farklı mağlup ederek moral bulan Yeşil-Kırmızılı takımımız, şampiyonluğun en güçlü adaylarından Fethiye Belediyespor ile kozlarını paylaşacak. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ile Semt77 Yalovaspor Basketbol arasında bugün Muğla Fethiye Beşkaza Spor Salonu’nda oynanacak mücadele, saat 17.00’de başlayacak. Zorlu müsabaka öncesinde Yeşil-Kırmızılı ekibimiz Semt77 Yalovaspor, 20 puanla 12. sırada bulunuyor. 25 puandaki Muğla ekibi ise liderlik koltuğunda oturuyor.

 

Akhisar’ı mağlup ettiler..

Öte yandan Semt77 Yalovaspor’un konuk olacağı Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, 14. haftada evinde Akhisar Belediye ile karşılaştı. Çekişmeli geçen müsabakayı Muğla ekibi, 75-72’lik skorla kazanarak liderliğini sürdürmüştü.

 

‘Zor maç bizi bekliyor’..

Fethiye maçı öncesinde konuşan Semt77 Yalovaspor Başantrenörü Murat Yolcu, “Ligde kritik bir haftaya giriyoruz. Şampiyonluk yarışında avantajı elinde bulunduran Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’a karşı önemli bir sınav vereceğiz. Geçen haftaki Samsun galibiyetiyle moral kazandık. Ligin en iyilerinden olan Fethiye karşısında da elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Zor maç bizi bekliyor. İyi bir oyun ortaya koyup sahadan iyi sonuçla ayrılmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz