ZORLADIK AMA YIKAMADIK – Kent 77 TvKent 77 Tv
171
12 Kasım 2020 - 13:30
ZORLADIK AMA YIKAMADIK

(0-3)

 

VAKIFBANK BİLETİ KESTİ!

 

Çiftlikköy Belediyespor, 3. hafta erteleme maçında sahasında güçlü rakibi Vakıfbank ile karşı karşıya geldi. Üç sette de rakibini zorlamasına rağmen Kırmızı-Siyahlılar, fileden 3-0 mağlup ayrıldı ve bu sezonki ikinci yenilgisini aldı.

 

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Lig A Grubu’ndaki temsilcimiz Çiftlikköy Belediyespor, 3. hafta erteleme müsabakasında Vakıfbank ile kozlarını paylaştı. Geçtiğimiz hafta sonu sahasında Çanakkale Belediyespor’a 3-0 mağlup olarak ilk yenilgisini alan Kırmızı-Siyahlılar, ikinci kez fileden boynu bükük ayrıldı. Özellikle 2-0’dan sonra geri dönüş için eline fırsat geçen temsilcimiz, çok basit bireysel hatalarla adeta galibiyeti rakibine ikram etti ve maçı 3-0 kaybetti.

 

3 set de çekişmeliydi..

Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan mücadelenin üç seti de çekişmeli geçti. Kadrosunda milli takımdan da oyuncular barındıran Vakıfbank karşısında ilk seti 25-21 kaybeden Çiftlikköy Belediyespor, 1-0 geriye düştü. İkinci sette de iyi mücadele etmesine rağmen basit hatalar yapan ve konsantrasyon sorunu yaşayan Kırmızı-Siyahlılar, 25-20 kaybettiği set sonrasında 2-0’lık dezavantajla üçüncü sete girmiş oldu. Müsabakanın üçüncü setinde 6-1’lik skorla avantaj yakalayan temsilcimize karşı oyunda ağırlığını hissettiren Vakıfbank, 25-18’lik skorla maçtan 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla İstanbul temsilcisi, dördüncü maçından da üstün ayrıldı. Üçüncü müsabakasına çıkan Çiftlikköy ise ikinci yenilgisini aldı.

 

İzmirspor deplasmanına gideceğiz..

Vakıfbank yenilgisi sonrasında ise Çiftlikköy Belediyespor’da gözler, İzmirspor maçına çevrildi. İki maçta iki yenilgi alarak keyfi kaçan Kırmızı-Siyahlı takımımız, grubun zayıf ekiplerinden İzmirspor ile kozlarını paylaşacak. İzmirspor-Çiftlikköy Belediyespor maçı, 15 Kasım Pazar günü İzmir Sigortashop Spor Kompleksinde oynanacak. Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. Üçüncü hafta erteleme maçında temsilcimizi geçen Vakıfbank ise 15 Kasım Pazar günü evinde İstanbul BBSK ile karşılaşacak.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz