ZİRVEYİ SARSMAYI SEVERİZ! – Kent 77 TvKent 77 Tv
269
10 Ocak 2020 - 11:31
ZİRVEYİ SARSMAYI SEVERİZ!

Potadaki ekiplerimizden erkekler basketbolundaki temsilcimiz Semt77 Yalovaspor, ligin 15. haftasında deplasmanda lider durumdaki Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

 

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği Erkekler Basketbol Ligi’nde play-off mücadelesi veren Semt77 Yalovaspor, 15. hafta maçları çerçevesinde Muğla deplasmanında parkeye çıkacak. Geçen hafta evinde Samsunspor’u farklı geçerek iki haftalık galibiyet hasretine son veren Yeşil-Kırmızılı takımımız, şampiyonluğun en güçlü adaylarından Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’a karşı şans arayacak.

 

Lige flaş başlangıç yaptık ama..

Bu sezona flaş başlangıç yaparak liderliğe kadar yükselen; ancak ilerleyen haftalarda inişli çıkışlı grafik çizen Murat Yolcu yönetimindeki Semt77 Yalovaspor, sezonun en kritik müsabakalarından birine çıkmaya hazırlanıyor. Bu sezonun en az yenilgi alan takımı Muğla temsilcisi Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’a deplasmanda sürpriz yapmak isteyen Yeşil-Kırmızılı takımımız, daha önce zirveye yükselen iki takımı da liderlikten etmişti. Merkezefendi Belediyespor ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi gibi güçlü takımlara karşı parkeden üstünlükle ayrılan Semt77 Yalovaspor, bir başka lig liderini de devirmenin planını yapıyor.

 

11 Ocak Cumartesi günü..

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ile Semt77 Yalovaspor arasında 11 Ocak Cumartesi günü Muğla Fethiye Beşkaza Spor Salonu’nda oynanacak mücadele, saat 17.00’de başlayacak. Zorlu kapışma öncesinde Yeşil-Kırmızılı takımımız, 20 puanla 12. sırada bulunuyor. 25 puandaki Muğla temsilcisi ise liderlik koltuğunda oturuyor.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz