ZİRVE GSK OLAYLI MAÇI KAYBETTİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
185
18 Ekim 2021 - 15:45
ZİRVE GSK OLAYLI MAÇI KAYBETTİ

Yalova Zirve Gençlik ve Spor Kulübü, ligin ikinci hafta maçında evinde Bursagücü ile kozlarını paylaştı. Mavi-Beyazlılar, rakibine 39-35 kaybetti. Temsilcimizde başantrenör Hüseyin Kutrup’un yanı sıra iki oyuncu, karşılaşmadan diskalifiye edildi. Konuk takımda da iki oyuncu, diskalifiye edilerek maçı tamamlayamadı.

Ligin ikinci haftasında Zirve Gençlik ve Spor Kulübü, Bursagücü’nü Çınarcık Spor Salonu’nda konuk etti. Yaklaşık 200 kişinin izlediği mücadelenin ilk yarısında rakibiyle kıran kırana ve başa baş oyun ortaya koyan Mavi-Beyazlılar, devre arasına 16-14 geride girdi.

Karşılaşmanın son bölümlerinde artan tansiyon temsilcimize pahalıya patladı. Zirve oyuncuları 2 dakika cezası aldı. 59. dakikada Temsilcimizde başantrenör Hüseyin Kutrup ile oyuncularımız Furkan Elmas ve kaptan Uğur Akalp, mavi kart görerek diskalifiye edildi. Konuk Bursagücü’nde de Muhammed Burak Meriçli doğrudan diskalifiye edildi. Batuhan Caymaz da üç tane iki dakika faul ile diskalifiye edilerek maçı tamamlayamadı.

TOPLAMDA 15 TANE İKİ DAKİKA CEZASI

Diğer yandan karşılaşmada gerilimin artmasındaki baş aktör olan hakemler Kadir Tuncer ve Sıtkı Can Bekin, 15 tane 2 dakika cezası çalarak karşılaşmada tansiyonu ne kadar yükselttikleri açık bir şekilde görüldü. Karşılaşmanın son dakikasında 2 dakika cezaları nedeniyle 3 kişi sahada kalan Zirve Gençlik ve Spor Kulübü oyuncuları ile 4 kişi mücadele veren Bursagücü sporcuları, sürenin geçmesi için birbirlerine pas attı. İki takımın bu hareketi tribündekilerin de alkışını toplarken, iki takım oyuncuları ve tribünler, hakemleri de alkışlarla protesto ettiler.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL’E TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Termal’de çıkan yangında 2 hektar ormanlık alan zarar gördü!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
AHMEDİYE GÖLETİ DEFNE KOKULARINA DOYACAK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
‘YALOVA BENİM KENTİMDİR’ ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ, VEKTÖRLE MÜCADELEYE HIZ VERDİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz