ZİRVE GSK, 1. LİG’İN KAPISINDAN DÖNDÜ – Kent 77 TvKent 77 Tv
227
21 Haziran 2021 - 15:11
ZİRVE GSK, 1. LİG’İN KAPISINDAN DÖNDÜ

Yalova Zirve Gençlik ve Spor Kulübü, Erkekler Hentbol 2. Lig Play-Off Müsabakalarında istediği sonuçları alamayıp 1. Lig’in kapısından dönse de hem herkesin beğenisini topladı hem de tecrübe kazandı.

Türkiye Hentbol Erkekler 2. Ligi Play-Off yükselme maçların tamamında Yalovalı oyunculardan oluşan kadrosuyla mücadele eden Zirve Gençlik ve Spor Kulübü ilimize döndü. Türkiye’nin önemli şehirlerinin takımlarına karşı mücadele eden Zirve Gençlik ve Spor kulübü play-off’larda kazanamasa da taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. Mavi-Beyazlılar, yaş ortalaması 17 olmasına karşın mücadeleleriyle tüm rakiplerinden alkış aldı. Ankara’da bulunan THF Spor Salonunda Bursagücü Gençlik Spor Kulübü, Nurdağı Belediye Spor Kulübü, Sivas Gençlik ve Spor Kulübü ile AS Hentbol Eğitim Spor Kulübü ile 15-18 Haziran 2021 tarihleri arasında 1. Lige yükselme mücadelesi veren Mavi-Beyazlı takımımız, tecrübesizliğinin kurbanı oldu.

Play-off’lara umutlu gitmiştik..

Normal sezonunda Türkiye Hentbol Erkekler 2. Ligi B Grubu’nu 9 puanla üçüncü sırada noktalayan Hüseyin Kutrup’un öğrencileri adını play-off yükselme maçlarına yazdırmıştı. 1. Lig’e yükselme müsabakaları kapsamında ilk maçında AS Hentbol Eğitim Spor Kulübü’ne 39-30 yenilen temsilcimiz ikinci maçında Bursagücü Gençlik ve Spor Kulübü’ne 48-38 yenildi. Üçüncü maçında Nurdağı Belediye Spor Kulübü’ne 38-30 son maçında ise Sivas Gençlik ve Spor Kulübü’ne de 37-30 yenildi.

1.Lig biletini alanlar belli oldu..

Play-off maçlarında ilk iki sırayı alan Alaaddin Keykubat Üniversitesi SK ve Bursagücü GSK 1. Lige yükselen takımlar oldu. 6 takımın mücadele ettiği Erkekler 2. Lig Play-Off maçları THF spor salonunda oynandı. 4 gün süren müsabakalar sonucunda grupta ilk 2 sırada yer alan takımlar Alaaddin Keykubat Üniversitesi SK ve Bursagücü GSK 1. lige yükseldi. Maçların ardından düzenlenen kupa töreninde 1. sırada Alaaddin Keykubat Üniversitesi Spor Kulübü’ne kupasını Federasyonumuz Genel Sekreteri B. Mutlu Kadıoğlu takdim etti. 2. olan Bursagücü Gençlik Spor Kulübü de kupasını MHK Başkanı Barbaros Yılmaz’ın elinden aldı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL’E TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Termal’de çıkan yangında 2 hektar ormanlık alan zarar gördü!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
AHMEDİYE GÖLETİ DEFNE KOKULARINA DOYACAK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
‘YALOVA BENİM KENTİMDİR’ ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ, VEKTÖRLE MÜCADELEYE HIZ VERDİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz