ZİRVE, BASKETBOLDA ALTYAPIYI SEMT77 YALOVASPOR’A DEVRETTİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
356
14 Ekim 2021 - 10:59
ZİRVE, BASKETBOLDA ALTYAPIYI SEMT77 YALOVASPOR’A DEVRETTİ

Yalova Zirve Gençlik ve Spor Kulübü, basketbolda altyapıdaki bütün yaş kategorilerini ING Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Semt77 Yalovaspor’a devredildiğini açıkladı.

Salon sporlarındaki başarılarıyla dikkat çeken ve 2021-2022 sezonunda Erkekler Hentbol 1. Ligi’ne yükselerek tarihinde ilk kez bu organizasyonda boy gösteren Yalova Zirve Gençlik ve Spor Kulübü, basketbolda ise altyapıdaki bütün kategorilerini Semt77 Yalovaspor’a devretmiş oldu. Konuyla ilgili Mavi-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada; yönetim kurulunun aldığı karar neticesinde altyapıda erkek takımların tamamının Yeşil-Kırmızılı ekibe dahil edildiği belirtildi.

‘GENÇLERİMİZİ DESTEKLEYEN BİR KULÜBÜZ’..

Yalova Zirve Gençlik ve Spor Kulübü’nden yapılan açıklama şöyle: “Zirve Gençlik ve Spor Kulübü olarak basketbol liglerine U-12, U-14, U-16, U-18 kategorilerinde 2’şer takım ile katılım sağlıyorduk. Yönetim kurulu olarak aldığımız karar doğrultusunda; tüm altyapı erkek takımlarımızı ilimizi ING Basketbol Süper Liginde gururla temsil eden, Semt77 Basketbol takımımıza devretme kararı aldık. Biz basketbola gönül vermiş genç sporcularımıza destek amacıyla kurulmuş, gençlerimizi destekleyen bir kulübüz. Kendi imkanlarımız ile bu gençlerin hayallerinin gerçekleşmesi için çaba sarf ediyoruz. Ancak son zamanlarda yaşadığımız bir sorun var ki bizleri derinden üzüyor. Antrenman için kentimizde salon bulamıyoruz. Bu sorun çocuklarımızı da derinden yaralıyor. Bu sebeple hem bu sporun sevdalısı gençlerimizi mağdur etmemek hem de kentimizin gururu olan gerek altyapılarda gerekse A takım bazında senelerdir başarılı çalışmalar yapan Semt77 Yalovaspor Basketbol takımımızın mevcut olan altyapısını güçlendirmek amacıyla böyle bir karar aldık. Bu süreçte Spor okullarımızda eğitim vermeye devam edecek, altyapıdan oyuncu yetiştirmek için yine var gücümüzle çalışacağız.”

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
HİNDİSTAN’DAN SONRA AFRİKA’DAN DA UCUZ İŞÇİ GETİRMEYE BAŞLADILAR!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL’E TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Termal’de çıkan yangında 2 hektar ormanlık alan zarar gördü!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
AHMEDİYE GÖLETİ DEFNE KOKULARINA DOYACAK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
‘YALOVA BENİM KENTİMDİR’ ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz