ZAFER HAFTASI – Kent 77 TvKent 77 Tv
614
20 Şubat 2020 - 7:31
ZAFER HAFTASI

Yalova’yı liglerde temsil eden takımlarımız, aldıkları galibiyetlerle ilimize coşku yaşattılar. Yalovaspor, Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı ve Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün (YOSK) kazandığı haftada Kadıköyspor, Semt77 Yalovaspor Basketbol ve VİP Gençlikspor, rakiplerine diş geçiremedi.

 

 

Yalova’yı futbol, basketbol ve voleybol liglerinde temsil eden takımlarımızdan kritik üç ekibimiz, haftayı zaferle noktaladı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) düzenlediği Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta şampiyonluk yarışındaki Yalovaspor, evinde İzmirspor ile karşılaştı. Rakibini Semih Baştan ve Alperen Topçular’ın golleriyle 2-1 deviren Yeşil-Kırmızılı takımımız, altın değerinde 3 puanı hanesine ekledi. Böylece Yalovaspor, liderin bir puan gerisinde ve şampiyonluk yarışındaki iddiasını devam ettirdi.

 

YOSK evinde galip..

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun düzenlediği Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele veren Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) ise evinde Bornova Barışgücü’nü ağırladı. Rakibini 81-53 gibi farklı skorla geçen Yeşil-Kırmızılılar, Süper Lig’e yükselme yolunda ilk 3 için önemli avantaj yakaladı ve haftayı dördüncü sırada noktaladı.

 

Sultanlar bileti kaptı..

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Kadınlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’ta Çiftlikköy Belediyespor, evinde yenilgisiz lider Sakarya Voleybol ile kozlarını paylaştı. Tie-beak sonunda rakibini 3-2 ile geçen Kırmızı-Siyahlılar, play-off bileti aldı ve 1. Lig’e yükselme fırsatı yakaladı.

 

Üç takımımız rakiplerine diş geçiremedi..

Üç ekibimizin kritik galibiyet elde ettiği haftada diğer üç takımımız ise rakiplerine boyun eğdi. BAL 10. Grup’taki ekiplerimizden Kadıköyspor, İstanbul’da Bağcılarspor’a tek golle yenildi. Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde de Semt77 Yalovaspor, İzmir deplasmanında Petkimspor’a 75-61 boyun eğdi. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz VİP Gençlikspor, Mardin Büyükşehir Belediyesi Başakspor deplasmanından 104-63 gibi farklı mağlubiyetle Yalova’ya döndü.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova’da çocuklar doyasıya eğlendi
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
İstanbul Valisi’nin koltuğuna oturan Koç, Taksim’de 1 Mayıs’a izin verdi!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Teksas’ta 23 Nisan
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Asayiş berkemal!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA’DA 23 NİSAN COŞKUSU DOYA DOYA YAŞANDI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz