“YÜZ YÜZE EĞİTİM 'SAĞLIKLA' VE 'GÜVENLE' DEVAM EDİYOR" – Kent 77 TvKent 77 Tv
“YÜZ YÜZE EĞİTİM ‘SAĞLIKLA’ VE ‘GÜVENLE’ DEVAM EDİYOR”
239
10 Ekim 2021 - 9:41

İl Milli Eğitim Müdürü Abdulaziz Yeniyol, “İlimizde yüz yüze yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ‘sağlıkla’ ve ‘güvenle’ devam ediyor” dedi.

 

Milli Eğitim Bakanlığı ile TSE arasında imzalanan protokol kapsamında, “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu” rehberliğinde Armutlu ilçesinde bulunan Armutlu Fıstıklı İlkokulu ve Kapaklı Tülay İlgen Ortaokulunda denetim ve rehberlik çalışması yapıldı.

Milli Eğitim Müdürü Abdulaziz Yeniyol, Yalova İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar ve İl Sağlık Müdürü Dr. Emrah Eray ile Armutlu Fıstıklı İlkokulu ve Kapaklı Tülay İlgen Ortaokulunu ziyaret etti.

Ziyarette denetim ve rehberlik çalışması gerçekleştirildi, denetim sonucunda okullarımız tam not aldı.

Salgın sürecinde öğrencilerimizin okullarımızda hijyen kurallarına uygun olarak sağlıklı ve güvenli ortamlarda eğitim öğretim görmeleri için denetimlerimizin aralıksız sürdüğünü ifade eden Yeniyol, okulu gezerek okul idarecilerden bilgi aldı. Okul ziyaretlerinde maske, mesafe, temizlik ve yapılan rehberlik etkinliklerinde gösterdikleri titiz ve özenli çalışmalarından dolayı öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Denetimlerde okullarımızın eksiksiz ve hijyen kurallarına uygun olduğunun görüldüğünü ifade eden Yeniyol, “İlimizde yüz yüze yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ‘sağlıkla’ ve ‘güvenle’ devam ediyor. Okullarımızda ve pansiyonlarımızda yüz yüze eğitimde sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kuralları kapsamında yapılan temizlik çalışmaları önem arz ediyor. Öğrencilerimizin bulundukları ortam ne kadar temiz ve rahat olursa öğrencilerimiz o kadar huzurlu olur. Öğrencilerimizin, barınma ve beslenme alanlarını da belirli periyotlar kapsamında denetleyerek, gerek yetkililerden gerekse öğrencilerden talep ve istekleri dinleyip ekip ruhuyla çalışarak birlikte yürütüyoruz.” diye konuştu.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ HALKA HİZMETİNİ ARTIRIYOR
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Fazlaca, Kara Savaşları’nın 109. yıl dönümünü andı
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA’DA BİSİKLET YOLU AĞI BÜYÜYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz