YTSO ÜYELERİNE YALOVA FENERBAHÇE SPOR OKULLARINDA İNDİRİM UYGULANACAK – Kent 77 TvKent 77 Tv
YTSO ÜYELERİNE YALOVA FENERBAHÇE SPOR OKULLARINDA İNDİRİM UYGULANACAK
117
18 Ocak 2022 - 14:14

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ile Yalova Fenerbahçe Spor Okulları arasında protokol imzalandı.

Protokole göre tüm YTSO üyelerine Yalova Fenerbahçe Spor Okullarında (Futbol-Basketbol-Voleybol) aylık aidat ücreti üzerinden %10 indirim uygulanacak.

 

GÖRTAY, “FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ OLARAK DEĞİŞİMİN BİR PARÇASIYIZ”

Yalova Fenerbahçe Spor Okulları İmtiyaz Sahibi Ümit Görtay, “Fenerbahçe Spor Kulübü Spor Okulları olarak; en önemli ve değerli varlığımız olan çocuklarımızın zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmak bizlere büyük mutluluk vermektedir.

Gelişen ve değişen dünya yapısı ile Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bizde bu değişimin bir parçası olmuş bulunmaktayız. Sporun ve sporcunun her daim yanında olan kulübümüz, yetiştirmekte olduğumuz sporcu adaylarına profesyonel sporun gereklerini öğretmeyi bir ilke olarak kabul etmiştir” dedi.

 

BECAN, “YALOVA’DA ÇOCUKLARIMIZIN GELİŞİMLERİNİ SÜRDÜRMELERİ EN BÜYÜK TEMENNİMİZ”

YTSO üyelerinin her alandaki ihtiyaçlarını karşılamalarında destek olmak için çeşitli protokoller imzaladıklarını belirten YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, “Yalova Fenerbahçe Spor Okullarının hizmetlerinden tüm üyelerimizin indirimli olarak faydalanması için gerçekleştirdiğimiz bu protokol çocuklarımızın spora erişimini teşvik edecektir. Spor şehri olan Yalova’da çocuklarımızın çeşitli branşlarda kurumsal bir yapı içerisinde gelişimlerini sürdürmeleri en büyük temennimizdir” dedi.

Yazar

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz