YOSK, SÜPER LİG İÇİN KENETLENDİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
862
25 Ocak 2020 - 8:24
YOSK, SÜPER LİG İÇİN KENETLENDİ

Yalova Ortopedik Engelliler Spor Kulübü (YOSK) As Başkanı Faruk Törü, Başantrenör Murat Saltan, Takım Kaptanı Șuayib Kablan, yeni transfer Yasin Taşdemir basın toplantısı düzenledi.

Çiftlikköy ilçesindeki Çiftlik Et Mangal’da gerçekleşen toplantıda konuşan As Başkanı Faruk Törü, Yasin Taşdemir transferi ile ikinci yarıya daha iyi bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Törü, Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerlemek istediklerini kaydetti. Törü, “Bildiğiniz gibi Yasin arkadaşımızın transferini gerçekleştirdikten sonra ilk maçımızı diğer takımı birinci devre 4 sayı farkla yenmişken şimdi 40 sayı farkla yendik. Yasin’in oradaki performansını doğru bir seçim yaptığımızın kanıtıdır. Bizim bundan sonraki hedefimiz Süper Lig’e çıkmak. Israrla bunun mücadelesini veriyoruz. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray gibi takımlar Süper Lig’de mücadele ediyorlar. Bunların da malum seyirci sayısı fazla olduğundan dolayı bu seyircileri de biz Yalova’ya getirmek istiyoruz. Bunun için gereken bazı transferleri antrenörümüzün isteği doğrultusunda gerçekleştirilecektir. Önümüzde 11 Mart ile 16 Mart arasında Avrupa Şampiyonlar Ligi Roma’ya gideceğiz. Arkadaşlarıma güveniyorum. Daha sonra da Berlin’deki turnuvaya katılmak istiyoruz” dedi.

Başantrenör Murat Saltan ise Yasin ile geçen sene Keçiören Belediyesi’nde birlikte çalıştığını belirterek, “Takımın kimyasına uyabilecek, içerdeki dengeleri bozmayacak bir oyuncu gerekiyordu. Yasin bunu bozmayacağını ilk maçtan gösterdi. S

Saltan, Yasin transferi için  As Başkanı Törü’ye teşekkürlerini sundu.

Yasin Taşdemir ise Yalova için elinden geleni yapacaklarını belirterek, “Takım uyumunu sağladıktan sonra ikinci devrenin şampiyonu olmak için uğraşacağız. Hedefimiz Süper Lige çıkmak. İlk 3’e girdiğimizde Süper Lige çıkacağız. Haftaya ve ondan sonraki maçları seyircilerimizi bekliyoruz.

Kaptan Şuayip Kablan ise şunları kaydetti:

“İsteğimiz ikinci yarıyı kayıpsız bitirerek Süper Lige çıkmak. Yasin arkadaşımız takımımıza güç kattı. Milli Takımda da oynamış. İlk maçtan bize ne kadar katkı vereceğini gösterdi. Bu katkının artarak devam edeceğini düşümorum. İkinci uyarıda hedef 11’de 11 yapmak ama her koşulda süper lige yükselmek içim sporcular olarak elimizden geleni her şeyi yapacağız. Takım kaptanı olarak da takım olarak söz veriyorum.”

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz