YOSK, SON KEZ DEPLASMANDA – Kent 77 TvKent 77 Tv
274
20 Aralık 2019 - 14:30
YOSK, SON KEZ DEPLASMANDA

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), ligin ilk yarısının son haftasında yarınAntalya Büyükşehir Belediyesi ASAT deplasmanına çıkacak. Böylece temsilcimiz, bu sezonun son deplasman karşılaşmasında boy gösterecek. Ligin ikinci devresinde Yeşil-Kırmızılı takımımız, bütün maçlarını içeride oynayacak.

 

AKKİM’in sponsorluğunda, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden YOSK, ilk yarının son haftası olan 11. hafta müsabakaları kapsamında Antalya deplasmanında şans arayacak. Geçen hafta Viaport Pendik Belediyesi Anadolu Yakası deplasmanında yenilerek bu sezonki ikinci mağlubiyetini alan Yeşil-Kırmızılı ekibimiz, ilk yarının son haftasında Antalya BŞB ASAT deplasmanında galibiyet arayacak.

Dördüncü sıradayız..

Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nun tadilat ve yenileme çalışmaları nedeniyle ligin ilk yarısındaki bütün maçlarını deplasmanda oynayan ve bu karşılaşmalarda 8 galibiyet, 2 yenilgi alan temsilcimiz, kendisi gibi play-off ve şampiyonluk şansı bulunan Antalya ekibine karşı parkeden zaferle ayrılmayı hedefliyor. Antalya BŞB ASAT ile YOSK arasında bugün Antalya Turgut Özal Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma, saatler 14.00’ü gösterdiğinde başlayacak. Zorlu kapışma öncesinde YOSK, 18 puan ve averajla dördüncü sırada bulunuyor. Aynı puandaki Antalya temsilcisi ise averajla üçüncü sırada yer alıyor.

‘Kazanmak için sahaya çıkacağız’..

Zorlu karşılaşma öncesinde umutlu konuşan YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç, “Ligin ilk yarısının son haftasında kritik bir sınavda mücadele edeceğiz. Bu sezonun son deplasmanı olan Antalya BŞB ASAT karşısında gücümüzü ortaya koyacağız. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Takımımızın güzel bir sonuçla Yalova’ya döneceğine olan inancımız tam” diye konuştu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz