YOSK PUSUDA – Kent 77 TvKent 77 Tv
504
07 Mart 2020 - 7:37
YOSK PUSUDA

 

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyişini sürdürüyor. Üç takımın bileti alacağı ligde temsilcimiz, averajla dördüncü sırada bulunsa da fikstür avantajını elinde tutuyor.

 

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun düzenlediği Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde 18. hafta maçları oynandı. İlk 3 yarışındaki YOSK’un iddiasını devam ettirdiği ligde temsilcimiz, sahasında Tuzla BESK ile kozlarını paylaştı. Yeşil-Kırmızılılar, rakibini zorlanmadan 81-47’lik skorla geçerek önemli galibiyet aldı. Bu sonuçla YOSK, 32 puan ve averajla dördüncü sırada kendine yer buldu. 20 puandaki Tuzla da 11. sırada haftayı bitirdi.

 

KKTC Süper Lig’i garantiledi..

Diğer yandan ligin namağlup tek takımı konumundaki KKTC Girne Amerikan Üniversitesi, 18. hafta sonunda Süper Lig’e yükselmeyi matematiksel olarak garantiledi. KKTC temsilcisi, İzmir Bornova Barışgücü’nü 70-46 ile geçti ve 36 puanla liderliğini sağlamlaştırdı. Bitime 4 hafta kala KKTC Girne Amerikan Üniversitesi, Süper Lig bileti alan ilk takım oldu.

 

Zirvede kayıp yok..

Bu arada 1. Lig’de zirvedeki ekipler haftayı kayıpsız geçti. KKTC ve YOSK’un yanısıra; Viaport Pendik Belediyesi Anadolu Yakası, Antalya BŞB ASAT ve Engelsiz Gaziantep de 18. haftada kazandı. TÜPRAŞ Batman deplasmanından Pendik Belediyesi, 72-44 galip ayrıldı. Antalya temsilcisi de seyircisi önünde Bursa BESK’i 83-61 ile yenmesini bildi. 68 Aksaray Belediyesi deplasmanında zorlanan Engelsiz Gaziantep, parkeden 65-64 üstün ayrıldı. Haftanın bir diğer müsabakasında Medicalpark Samsun Engelligücü, evinde Konya Engelliler’e 59-47 mağlup oldu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz