YOSK İŞİ ŞANSA BIRAKMADI, SERİYE DEVAM ETTİ! – Kent 77 TvKent 77 Tv
250
07 Kasım 2021 - 8:04
YOSK İŞİ ŞANSA BIRAKMADI, SERİYE DEVAM ETTİ!

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), ligin ikinci hafta mücadelesinde evinde Bursa Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile karşılaştı. Yeşil-Kırmızılılar, kıran kırana geçen maçta rakibini zorlansa da son çeyrekteki oyunuyla 60-51’lik skor ile parkeden galip ayrıldı ve ikide iki yaptı.

 

 

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz YOSK, ikinci hafta müsabakaları kapsamında evinde Bursa BESK’i ağırladı. Kaptanı Eyüp Atırcıoğlu’nun sakatlığı nedeniyle süre alamadığı maçta zorlanan Yeşil-Kırmızılı takımımız; Yasin Taşdemir ve yeni transferler Serhat Özbudak ile Şuayip Kablan’ın performansıyla karşılaşmayı üstün tamamladı.

 

İlk yarı berabere bitti..

Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan YOSK, hücumda daha etkili oldu. Yeni transferleri Serhat Özbudak ve Şuayip Kablan’ın yanı sıra Yasin Taşdemir’in de pota altını domine etmesiyle temsilcimiz, ilk çeyreği 20-13 önde kapattı. İkinci periyotta tutuk kalan YOSK, hücumda sayı üretmekte zorlandı. Bursa ekibinin sıkı savunmasıyla karılaşan temsilcimiz, bu çeyreği 15-8 geride bitirince devre arasına 28-28’lik beraberlikle girildi.

 

Son çeyrekte maçı kopardık..

Zorlu geçen ilk yarının ardından ikinci devrede özellikle son periyotta müthiş ortaya koyan temsilcimiz YOSK, maçı da kazanmasını bildi. Müsabakanın üçüncü çeyreğinde Recep Tak ve Süleyman Çokadar’ın sayılarına Serhat, Yasin ve Şuayip’le karşılık veren Yeşil-Kırmızılı takımımız, 15-12’lik skorla final periyoduna 43-40’lık avantajla girdi. Mücadelenin son çeyreğinde hızlı hücumlarla rakibini yıpratan Yeşil-Kırmızılı takımımız, 17-11’lik skorla müsabakadan 9 sayı farkla 60-51 galip ayrıldı. Bu sonuçla YOSK, ligdeki ikinci maçını da kazandı. Bursa temsilcisi ise ikinci mağlubiyetini aldı.

 

SALON: Yalova 90.Yıl

HAKEMLER: Buminhan Çelik, Ahmet Alu Abdullah Doğruloğlu

YOSK: Ahmet İkizoğlu, Serhat Özbudak (17), Ahmet Mencik (6), Yasin Taşdemir (22), Şuayip Kablan (15)

BURSA BESK: Recep Tak (21), Süleyman Çokadar (19), Umut Gürpınar, Eyyup Kurt (2), Hasan Berk Tütüncü (7) – Mehmet Atak (2)

 

1.PERİYOT: 20-13 (YOSK)

DEVRE: 28-28

3.PERİYOT: 43-40 (YOSK).

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
AHMEDİYE GÖLETİ DEFNE KOKULARINA DOYACAK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
‘YALOVA BENİM KENTİMDİR’ ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ, VEKTÖRLE MÜCADELEYE HIZ VERDİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL SÖZÜNÜ TUTTU
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA’DA MARKETLERE SIKI DENETİM

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz